Skip to content

Hytteferien er over for denne gang

Posted in Hverdagsliv

Vi er hjemme igjen fra hytta. Nå skal det bli godt å ha noen dager hjemme før vi flyr avgårde til varmen på lørdag.

Vi har vært nesten 2 uker på hytten og tiden har gått så fort! Værmessig har vi hatt det veldig varmt i starten av ferien og det gjør jo at en lettere aksepterer regn og lave temperaturer nå i den siste delen av hytteferien. Vi har vært sammen med familie og venner men også hatt dager bare oss 4. Vi har vært en god del ute, både mens det var fint vær men også i pøsregn. Faktisk så var gårsdagens utflukt i pøsregn noe av det som ble det kjekkeste, det ble liksom så vått alt at vi bare måtte le til slutt!

Vi har hatt hytten som base for hele perioden og hatt dagsturer rundt omkring. Vi har vært i Kristiandsand 2 turer, vært nede i Flekkefjord sentrum flere ganger og vært i Farsund. Vi har badet, dvs at ungene har badet sammen med Franki. Så skal det sies at også svigermor badet på en av de varmeste dagene! Vi har hatt det veldig fint og har mange kjekke minner å se tilbake på.

Vi valgte å reise hjem i dag for å ha litt tid på oss her hjemme før vi skal til Spania. Vi reiser lørdag formiddag og DET skal bli så deilig med sommer! Tenkte å vise dere et lite bildedryss fra dagene som har vært:

Nå er jeg klar for en dusj etter en kjekk intervall økt på tredemøllen. Rart hvor mye jeg har savnet møllen mens jeg har vært borte, det er så genialt å ha i hus! Kveldens økt ble en rask og effektiv økt som ble til mens jeg løp, den ble veldig kjekk! Deler økten med dere i løpet av de neste dagene. Nå får jeg avslutte å komme meg i dusjen, vi skrives om ikke så alt for lenge. Ha en fin onsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.