Skip to content

Uke 26

Posted in Hverdagsliv

GOD mandag! Her nytes sommerferie men jeg har lyst å beholde mandagsspalten min på bloggen. Håper uken deres har startet fint, ferie eller ei.

Ukens opptur:
Uten tvil å starte ferien!

Ukens nedtur:
Fikk noen kjedelige rekninger samme dagen vi startet ferien. Var blant annet en rens av ventilasjonsanlegget vårt som vi hadde i feb/mars en gang tror jeg. En kan trygt si at jeg hadde glemt av at den kom.

Ukens høydepunkt:
Sommerferien vår startet med over 20 grader på det blide sørlandet! Hele fredagen og lørdagen kunne vi gå i bikini og bare nyte at sommeren var kommet!

Ukens jentekveld:
Var så hyggelig å være sammen med Gro på tirsdagskveld. Vi var like overrasket begge to at klokken var rundt midtnatt da vi endelig såg på klokken for å ha en viss peiling for hva den var. Jatakk til flere slike kvelder!

Ukens lunsj:
Sammen med beste Maya som jeg er så glad i! Jeg ble spandert på siden det var min julegave fra i fjor og vi var på Kjøkkenet. SÅ godt å se Maya igjen, endelig!

Ukens treninger:
Mandag: Løp jeg morgentur til jobb.
Tirsdag: Slynge med de beste medlemmene på Jæren Sportssenter, får så mye energi av dem!
Onsdag: 2 t langkjør med Cathrine
Torsdag: Fri
Fredag: 5 km
Lørdag: 3 km + slynge trening
Søndag: Kort tur

Ukens beste økt:
Veldig kjekt å løpe med Cathrine igjen! Det har jeg savnet. Savnet å kunne løpe sammen uten å ta hensyn til et løpeprogram. DIGG!

Ukes kjøp:
Jeg kjøpte billetter til Kaptein Sabeltann Show som vi skal på nå førstkommende onsdag. Jeg tror jeg gleder meg minst like mye som de små!

Ukens cravings:
Mango fortsatt men også is!

Ukens kollega:
Anne Dagny! Hopper i klærne pga mangel på folk og er ikke redd for å brette opp armene for å jobbe selv om hun egentlig ikke hadde tid. En utrolig fleksibel og omsorgsfull avd. leder vi har! En liten ekstra også til Mari-Anne som jeg digger å være på vakt sammen med!

Ukens wish:
Jeg ønsker meg nye hvite headset!

Ukens refleksjon:
Jeg har de siste dager reflektert over hvor viktig det er å leve/glede seg over livet her å NÅ. Fremfor å leve i fremtiden har jeg tenkt gjennom hvor heldig jeg er som lever mitt liv og forsøker å være takknemlig for små og store ting.

Ukens hverdagsglede:
Tror det må være å ha mer tid til alt. Tid til lange frokoster sammen, tid til å si ja til spontane utflukter sammen med barna, tid til å nyte solen og folkene rundt meg.

Ukens to do:
Jeg er så fornøyd de få gangene jeg får fingen ut å vasker bilen innvendig, for en god følelse!

Ukens antrekk:
Jeg har tatt noen bilder men det går for sent med opplastningen her på hytten at jeg velger å ikke prioritere tiden min på det. Nå skal jeg heller ut å løpe meg en tur.

Vi skrives om ikke for lenge. Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

 

 

2 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Takk kjære 😍😘 nyt ferien den er så velfortjent 💋💗

  3. juli 2017
  |Reply
  • Nyt ferien du også når det er din tur! Snakkes i august 🙂 klem

   4. juli 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.