Skip to content

Uke 27

Posted in Hverdagsliv

Mandag allerede igjen og vi starter vår 2 uke av ferien vår. Jeg oppsummerer uken som gikk under.

Ukens opptur:
Ferie, tid sammen med min fine familie og bare slappe av. Jeg storkoser meg, noe som også gjenspeiler fraværet mitt her inne litt.

Ukens nedtur:
Liker ikke å sutre om været men jeg tror jeg blir nødt for å nevne det under dette punktet. Vi startet så bra værmessig med sol og sommervær. Da gradene falt nesten 15 grader midt i forrige uke må jeg innrømme at det er en liten nedtur.

Ukens høydepunkt:
Må nok bli Kaptein Sabeltann showet vi såg på onsdag! Det var svært underholdene også for oss voksne og en opplevelse vi som familie vil huske i lang tid. Anbefales!

Ukens måltid:
Vi startet ferien vår på hytten sammen med svigerforeldrene mine. Tirsdagskveld laget svigermor pinnekjøtt og det smakte helt himmelsk!

Ukens kjøp:
Her er det tomt før lønn og jeg har vært veldig fornuftig! Ingen kjøp på meg.

Ukens kveld:
Vi har hatt besøk av gode venner fra torsdag til søndag. Lørdagskvelden hadde vi spillekveld og det var så hyggelig! Ja til flere spillekvelder!

Ukens treninger:
Mandag: 8 km
Tirsdag: Fri
Onsdag: 4 km løp + slynge trening
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: 8 km
Søndag: Fri

Ukens sang:
Eminem – Kings never die
Det er min favoritt løpelåt om dagen, den får deg gjennom enhver motbakke for å si det slik.

Ukens besøk:
Tirsdag fikk vi besøk av min mor og min stefar, det var veldig hyggelig!
Torsdag fikk vi besøk av våre gode venner Catrine og Harald sammen med gutten deres. Vi har storkost oss sammen frem til i går. Takk for laget!

Ukens nedtelling:
Etter regn og småkalde dager de siste dager skal jeg innrømme at jeg teller ned til vi setter oss på flyet ned til varmen.

Ukens gullkorn:
Jeg fortelte Felix om hva vi skulle gjøre og hvordan jeg tenkte at vi skulle gå frem. Felix responderte umiddelbart med følgende: «Mamma, det var en god plan!».

Ukens stolte øyeblikk:
Forrige uke var lille store Felix bleiefri og løste koden med å tisse på do. Vi var alle veldig stolte av han!

Ukens cravings:
Is.

Ukens antrekk:
Jeg tok noen bilder i forrige uke men som tidligere nevnt er internett her oppe for tregt slik at jeg velger å ikke bruke resten av kvelden på å forsøke å laste opp 1 bilde. Jeg viser dere heller mer bilder når vi kommer hjem fra hytten 🙂


Det var en kort oppsummering av uken som gikk. Vi har det veldig fint her oppe på hytta og for første gang på lenge kjenner jeg hvor godt det er å stå opp å bare ta dagene som de kommer. Ingen særlig planer. Siden forrige gang jeg oppdaterte bloggen har vi hatt det veldig kjekt sammen med et vennepar av oss i helgen. Fredag gikk hele dagen med til Dyreparken, det var kjempe vellykket tross regnvær! Vi er alene på hytten nå og blir her frem til onsdag før vi vender hjemover til Nærbø. Hjemme skal vi ordne diverse før vi pakker om til Spania. Vi reiser på lørdag og skal være borte i 14 dager, det skal bli deilig det! Håper dere har det fint enten dere har startet ferien eller ei. Ha en fin mandagskveld videre, vi skrives snart igjen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.