Skip to content

Uke 29

Posted in Hverdagsliv

Det er mandag igjen selv om jeg skal innrømme at dagene går i surr her nede i varmen. Her har vi virkelig feriemodus.

Ukens opptur:
Ferie, tid sammen med mine 3 favoritter og bare lade opp batteriene.

Ukens nedtur:
Myggstikk gjerne? Jeg har aldri vært plaget før her nede men i år ble jeg virkelig rammet. Etter noen løpeturer i forrige uke på kveldstid ble jeg virkelig stukket.

Ukens høydepunkt:
Tror det må være å få strømmen tilbake i leiligheten i går kveld. Strømmen gikk på hele området her nede i går ettermiddag klokken 14.30. Vi var nede på stranden og da vi var tilbake i 18.00 tiden var det fremdeles ingenting som var skjedd. Det ble varmt uten aircondition, ungene ble frustrerte som igjen førte til utålmodige foreldre. Det ble ugrei stemning her rett å slett og da strømmen kom tilbake kl 22.30 i går kveld var det jubel stemning.

Ukens bok:
Jeg har lest 1 av mine 2 bøker nå og kan varmt anbefale den videre. Boken heter » Selfies» og er skrevet av ingen dårligere enn Jussi Adler Olsen. Nå har jeg startet på «Kaninjegeren» av Lars Kepler og er spent på om den fenger like mye.

Ukens treninger:
Det ble 3 løpeøkter i forrige uker, alle på rett over 5 km.

Ukens kjøp:
Ingenting. Jeg og Lykke har avtale om å ta en shoppingkveld her nede, det må vi få til en av de kommende kveldene.

Ukens gode følelse: 
Det er så delig å kjenne på den fullstendig gode feriefølelsen. Ingen vekkeklokke, ingenting en skal, en kan bare gripe dagen og fylle den med det som frister mest. Late dager på solsengen, bade med barna, leke i sanden og spise mye is. Ferie ass!

Ukens beste dag:
Søndag inviterte vi Janne og Espen med barna ned på stranden og DET ble en så fin dag. Ungene storkoste seg sammen og vi voksne likeså. Fine folk!

Ukens serie:
Vi såg Blacklist – Redemption I forrige uke og selv om det ble litt for opplagt syns jeg det var spennende og underholdene.

Ukens nye venner:
I noen leiligheter like i nærheten her ferierer to familier fra Egersund. De har barn på ca alder med våres barn. Lykke og Felix syns det er stor stas med nye venner!

Ukens modus:
Feriemodus. Beate i feriemodus = Late dager på en solseng med en god bok. Jeg bader med barna og småkysser på mannen når han er i humør til det. Jeg spiser is hver dag. Det går mye i pizza margarita. Jeg liker meg best ved sjøen.

Ukens reddning:
Franki har vært litt gretten de siste dager og da var vi nødt for å gjøre noe med det. Hans gode kompis Espen ble derfor reddningen, humøret kom seg umiddelbart!

Ukens måltid:
Vi går lite ut på kveldene her og det er det flere grunner til. Det er ofte for varmt til at det frister å dusje for å kle på seg, for så å svette igjen. Da barna våre er såpass kresne har de det bedre i leiligheten hvor vi kan lage kveldsmat til dem her som de faktisk spiser. Vi er med andre ord ikke noe særlig ute for å spise og har enda ikke vært på en ordentlig resturant. Forrige ukes måltid må derfor bli da vi var på Subway. Jeg og Franki elsker det stedet.

Ukens aktivitet:
Det må bli å bade.

Ukens antrekk:
Det har ikke blitt tatt så mange bilder. Det er enten for varmt til at jeg orker å pynte meg opp eller at jeg glemmer helt av å mase på mannen for å ta bilde av meg. Det ene bilde som ble tatt på veg ut døren var dette:

Nå i kveld er jeg og mini hjemme mens de andre to er ute å hygger seg. Planen var at alle 4 skulle ut men minstegutt ødela for seg selv og fikk flere sjanser på å ta seg sammen uten å gjøre det. Derfor er vi hjemme og det føles faktisk helt greit siden Felix såg ut til å virkelig forstå at dårlig oppførsel ikke er i orden. Det er stort ikke mer å fortelle, dagene her nede går i det samme. Jeg er glad for at vi skal være her helt til lørdag, jeg er ikke klar for å reise hjem enda.

Ellers vil jeg takke for fine tilbakemeldinger på innlegget jeg publiserte om før/etter bildene. Kjekt å høre at det var et innlegg som inspirerte og ble godt tatt i mot, da er det verdt å dele.

Vi skrives om ikke så lenge. Ha en fin mandagskveld dere!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.