Skip to content

Uke 30

Posted in Hverdagsliv

Mandag, ny uke og ferien er over for min del. Jeg oppsummerer uken som gikk under.

Ukens opptur:
Forrige ukes opptur må være som nevnt de forrige ukene nå: Ferie, avslappende dager sammen med de jeg liker aller best!

Ukens nedtur:
Jeg slet mer med søvnen den siste uken i Spania. Aldri kjekt å slite med å sove, en er så avhengig av god søvn for å fungere optimalt.

Ukens høydepunkt:
Vanskelig å velge. Mulig den gode følelsen jeg får av å løpe langs den jærske kysten og bare nyte friheten? Det gir meg hvertfall utrolig mye og jeg har full forståelse for at det høres rart ut dersom en ikke løper slike steder. For meg gir naturen meg mer og mer. Jeg føler meg så levende og så fri, det er nesten litt rart på en positiv måte. I tillegg delte jeg de 2 milene sammen med Oddveig som jeg liker veldig godt!

Ukens hverdagsglede:
Svigermor ringte mannen min mens vi var i Spania for å høre om det var noe hun skulle handle inn. Da jeg fikk spm svarte jeg melk, pålegg og bananer. Franki husket  heldigvis å si gresk yogurt også som både meg og Felix er avhengig av. Jeg ble så glad da jeg søndagsmorgen kunne spise favoritten som er Tine Fyldig. Hun kunne kjøpt hvilken som helst gresk yogurt, men visste nøyaktig hva hun skulle kjøpe. De er de små hverdagslige tingene som gjør hverdagen så fin ♥

Ukens overraskelse:
Ikke bare har vi snill svigermor/mor men også snille naboer. Gode Egil har sørget for å klippe plenen vårs mens vi var borte uten at vi spurte han. TAKK! Plenen har vell aldri vært så fin som nå 🙂

Ukens snille:
Gode Chris som kom å hentet oss på Sola, også midt på natten! Takk igjen 🙂

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte meg en grønn jumpsuit som jeg viser lengre nede. Ellers var det Lykke som stod i fokus da vi to hadde en shopping kveld sammen. Hun var så takknemlig og glad for det hun fekk, det var nesten rørende og se hvor stolt hun var da hun skulle vise det frem til Franki da vi kom hjem.

Ukens treninger:
Det ble kun 1 løpeøkt i Spania, mest pga varmen. Det har vært for varmt for å trene + jeg sliter litt med det jeg tror er løpekne i h.kne og tenkte at flere dager fri ville gjøre meg godt. På søndag var jeg ute 2 mil sammen med Oddveig og det var godt samtidig som jeg kjenner det i kneet i dag. Jeg har derfor fått legetime og kommer til å be om henvisning til fysioterapeut for å bli kvitt plagene.

Ukens bok:
Kaninjegeren! Anbefales virkelig! Den var så spennende hele boken gjennom. Hvert kapitel var spennende og jeg ville aldri legge vekk boken.

Ukens cravings:
Melon og Atkins sin bar med kokos.

Ukens gullkorn:
Felix hadde en kveld med sinne, trass og utprøvinger. Det hele endte med at han måtte ha timeout flere ganger på rommet og fikk ikke bli med ned i byen. Jeg og Felix var igjen hjemme mens de andre to gikk. Mens dette stod på var Lykke på snart 7 år veldig undrende og oppgitt. Mitt i kampens hete kommer det fra henne:
Lykke: Mamma, kan du virkelig tenke deg enda et barn etter slik som Felix oppfører seg nå?
Jeg: Ja dette er en del av det å være 3 år. Det er ikke alltid enkelt å være 3 år og det går heldigvis over.
Lykke: Ja men jeg kan virkelig ikke skjønne det. Visst vi får en 3. baby håper eg det blir en jente!!

Jeg elsker barnas gullkorn og anbefaler alle mine lesere å skrive dem ned i en bok eller et sted slik at de ikke glemmes ♥

Ukens blogg gøy:
Etter innlegget om FØR/ETTER bildene fra Prosjekt Ultramaraton har jeg fått flere fine tilbakemeldinger både her på bloggen men også ellers, det setter jeg stor pris på! Det er det som er det kjekkeste med å skrive en blogg. Dersom jeg kan inspirere, om det så bare er 1 menneske, så er det veldig motiverende for meg. Det gir meg mye at flere liker bloggen og får noe igjen for å bruke tiden deres på å lese den.

Ukens dårlige følelse:
Jeg har en dårlig følelse av dette kneet mitt dessverre. Det begynte under Lysefjorden Inn, mot slutten av løpet. Det er vell bare å forvente etter så mange timer med belastning. Jeg har kjendt det litt bare i ettertid men nå i dag kjenner jeg økten i går alt for godt. Jeg må derfor komme meg raskt til legen for å få fysioterapi slik at jeg raskt kan løpe langt igjen!

Ukens beste kveld:
Franki er nr 1 når det kommer til å finne på kjekke ting for barna! Det er det ingen tvil om! Torsdag tok han oss derfor med på resturant og tivoli. Sistnevnte var en stor glede! Felix er bare 3,5 år men var med i alle karusellene som Lykke og Franki tok. Til og med den høye Aladin som er et teppe som går høyt opp! Ungene var elektriske og klarte ikke vente på tur med å fortelle om opplevelsene i de ulike karusellene. Veldig kjekt og klart et stort høydepunkt for barna!

Ukens kvalitetstid med mannen:
I går kveld stod Game of Thrones på agendaen. Hele 2 episoder fikk vi sett siden den startet da vi var på ferie. Den er så bra og allerede i kveld slippes episode 3!!  

Ukens antrekk:

Denne grønne praktiske tingen fant jeg på H&M. Det ble rett å slett for varmt på kveldene til at jeg orket å slenge på meg finstasen. Jeg hadde med meg en veldig fin kjole, men jeg orket liksom ikke. Komfort kommer først spør du meg 😉


En ny uke har startet og jeg fikk en rolig start. I stedet for dagvakt i dag er jeg flyttet opp til nattevakt. Jeg har derfor brukt dagen til å handle mat og sovet litt. Nå skal jeg straks i gang med middag og henting av minstemann som ivrig sprang inn i barnehagen i dag. Vi blogges mer i morgen, da er det 1 august allerede dere!

Ha en fin mandag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.