Skip to content

Velkommen Juli!

Posted in Hverdagsliv

Vi har kommet til 5 juli allerede og det er på tide med et aldri så lite Juli innlegg her på bloggen. Disse innleggene er kjekke å lage selv om jeg ikke følger dem slavisk. Det er mer ment som en liste over hva jeg ønsker at den kommende måneden skal inneholde. Under kommer hva jeg håper juli har å by på:

 • Sommerferie! Jeg er så heldig som har sommerferie absolutt hele juli, skal ikke jobbe en eneste dag i denne måneden. Å det er deilig å tenke på! Sommerferie for meg er tid sammen med min familie både på hytta og i Spania.
 • Nyte sol og varme: Ferien har startet på beste vis, vi kom opp på hytten til over 20 grader og jeg kunne ikke bedt om en bedre start. Været fremover ser veldig lovende ut her på sørlandet og det gjør meg selvsagt glad! De to siste ukene av juli tilbringer vi nede i Spania og da ser jeg frem til solfylte dager på stranden!
 • Gå på Kaptein Sabeltann show! Det skal vi i kveld, på selveste premieren. Jeg har aldri vært på en slik forestilling og jeg gleder meg minst like mye som barna.
 • Få besøk av gode venner: Vi får besøk på torsdag av gode venner som blir noen dager hos oss her oppe på hytten. Det blir veldig hyggelig.
 • Besøke Dyreparken i Kristiandsand: det er et must hver eneste sommer. Går aldri lei av den parken.
 • Nyte løpeturer i sol og varme. Jeg ønsker å beholde litt av løpeformen min og gleder meg til enda flere løpeturer i både soloppgang og solnedgang. Noe av det beste jeg vet i Spania er blant annet å løpe langs stranden!
 • Grille! Sommer for meg er å tenne grillen, grille mye god mat og nyte sammen med familie og venner.
 • Ikke ha på vekkeklokke! Jeg er fast bestemt på at gjennom hele juli skal det ikke være vekkeklokke på. Resten av året har vi vekkeklokke på hver eneste dag så og si, derfor skal jeg nyte at jeg gjennom hele juli ikke trenger å stille alarmen. Våkne enten av meg selv eller av ungene, det er en så mye finere måte å våkne på ♥
 • Mye kjærestetid med mannen. Jeg ser frem til dette etter en travel periode i vår.
 • Være mer offline. I juli har jeg lyst til å bruke mindre tid på pc og mobiltelefonen. En har så lett for å stupe inn i skjermen for å bli underholdt. Jeg skal derfor forsøke å koble mer av det som heter internett. Det utfordrer jeg alle til å gjøre mens en har ferie ♥
 • Bade! Jeg er ingen badeløve, ikke i Norge hvertfall. Men i Spania ser jeg frem til å bade. Vi reiser på den varmeste tiden av året og jeg ser frem til å kjøle meg ned enten i sjøen eller i bassenget.
 • Sommershopping: Det hører med til vår årlige tur til Spania. Jeg liker å ta leiebilen inn til byen en kveld alene for å shoppe.
 • Planlegge bursdag for Lykke. Hun fyller hele 7 år i august og vi har allerede startet planleggingen sånn smått. Det blir kjekt!
 • Lese en bok eller to! Jeg leser ikke til vanlig, men i Spania kan jeg bli helt oppslukt i en spennende krim bok. Solseng og en god bok = Beate nyter ferie!
 • Telle ned til Game of Thrones! 17 juli slipper de ny sesong av min desidert favoritt serie og dere kan tro at jeg gleder meg!
 • Lade opp batteriene slik at jeg er klar for hverdagen igjen i august. Det er hva ferie er til. Lade opp, slappe av og være mye sammen med de som står deg nærmest. Slik lades batteriene mine slik at jeg er helt klar for hverdagen igjen i august. Heldigvis liker jeg hverdagen min/vår veldig godt ♥

Med dette ønsker jeg dere en fin onsdag! Vi har en ny flott soldag foran oss og ikke minst skal vi på Kaptein Sabeltann show i natt. Nyt dagen så blogges vi om ikke alt for lenge.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.