Skip to content

7 år`s bursdag!

Posted in Hverdagsliv

En super vellykket 7 års dag er over og jeg håper Lykke sitter igjen med mange fine minner fra dagen i går. Det ble pysjamas fest da været ikke var på vår side.

Vi sendte ut invitasjonen like før sommerferien nettopp fordi Lykke skulle feire dagen sin på første skoledag. Lykke hadde aller mest lyst til å ha badefest i hagen men ble nødt for å ha en plan B siden vi ikke kan styre over været. Vi skrev derfor at dersom været ble fint ble det badefest og visst ikke ville det bli pysjamas selskap inne. Ingen kunne være i tvil i går da regnet datt ned i store regndråper!

I forkant av selskap tidligere har jeg som mamma bidratt med pynting og planleggingen. Lykke har nå blitt så stor at hun ønsker å gjøre det meste til selskap selv og det syns jeg er så fint. Hun var så stolt da jeg kom hjem fra jobb og bordet var ferdig dekket med det hun selv hadde valgt ut på Nille. Blomstene og ballongene gjorde vi sammen like før jentene kom.

Mi nydelige Lykke! 

Selskapet var så kjekt og det slo meg nok en gang hvor lite barna ønsker/krever for å ha det kjekt. Stort sett er det mer en nok at voksne engasjerer seg og byr på seg selv litt, det er hvertfall min erfaring. Utrolig kjekt å se at en lek med 3 epler ble SÅ populær som den ble! Lykke la seg med et stort smil rundt munnen og var så glad for feiringen sin med sine venner ♥


Det er helg og nå tenker jeg å logge av for å joine mannen i sofaen. Vi blogges mer i morgen. Ha en fin fredagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.