Skip to content

Aner ikke hva som venter meg i morgen!

Posted in Hverdagsliv

I morgen har jeg ingen kontroll. Hele dagen, ettermiddagen og kvelden bestemmes av 2 av mine bestevenner. Jeg er selvsagt veldig spent på hva som venter men gud som jeg gleder meg!

Disse 3 søte små lappene fikk jeg i posten tidligere i uken. Bakpå den rosa står pakkelisten og bakpå den gule står litt hint. Det står blant annet at jeg ikke skal på hverken trening, shopping eller spa. Pakkelisten ser slik ut:
Wææ, det er så spennende og gøy! Dette er gaven min da jeg ble 30 år. En opplevelse gave fra Cathrine og Maya. Datoen visste jeg om, den var det nemlig jeg som fant. Jeg fikk beskjed om å holde av hele dagen og at mer info ville komme. Jeg kommer til å kose meg i morgen uansett hva de finner på og jeg vet det blir et minne for livet! Ut fra stikkordene: Champange/rus, latter, god mat, nye minner, nye impulser, busstur og felleskap, tror jeg at vi skal ta buss for tog inn til Stavanger. Så innebærer dette nok en lunsj et sted, enten i en park eller på en lun spiseplass. Og hva i alle dager nye impulser betyr det aner jeg ikke, men jeg er klar! Jeg blir hentet 10.30 i morgen og har planen om å nesten stille i undertøyet for å først se hva jentene har på seg før jeg kler meg selv. Haha. Åh, jeg er heldig!


Helgefølelsen er med andre ord på plass. Jeg har akkurat kommet hjem fra en treningsøkt på Jæren Sportssenter. Nå skal jeg dusje, spise kveldsmat, brette klær og smått forberede morgendagen. Dersom jeg ikke rekker innom bloggen i morgen får dere en solid oppdatering på søndag om hvordan min lørdag var. Åå det skal bli så fint ♥

Ha en fin fredagskveld og god helg!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.