Skip to content

Black & White

Posted in Stilen min

Hei til deg som titter innom! Tenkte å vise dere et aldri så lite antrekk som jeg hadde på meg i dag. Svart og hvit slår aldri feil.
Dette hadde jeg på meg tidligere i dag. Skjorten er fra Marlene Birger, tightsen fra BikBok og skoene fra Iconic (tror det er slik det skrives) de er hvertfall kjøpt på Eurosko M44. Et enkelt antrekk som funker alltid. Antrekket måtte rett å slett knipses inne i dag da regnet bare øste ned.

Dette antrekket er for lengst byttet ut med joggebuksen og mer komfortable klær. Prosjekt rydding er det store om dagen og jeg er SÅ fornøyd med alt jeg få rensket opp i. Det samler seg mye i årene som går det er hvertfall helt sikkert! Jeg titter kjapt innom for å ønske dere en fin torsdagskveld. Jeg venter Gro hvert øyeblikk og vi skal rydde. Ja du leste riktig! Tenk å ha så fine venninner som tilbyr seg å komme å rydde. Skravle å rydde, perfekt kveld! Lag deg en fin kveld da ♥

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.