Skip to content

Bloggen 2 år!

Posted in Hverdagsliv

Hurra for bloggen min som fyller 2 år i dag, klart det må markeres.

I dag er det 2 år siden jeg publiserte mitt første innlegg. Jeg husker det som det var i går. Jeg snakket så mye med mine bestevenner om jeg skulle «tørre» og starte min egen blogg og mye frem og tilbake. Mitt aller første innlegg som jeg publiserte var en smoothie oppskrift. Jeg husker det som det var i går. Nå er dette allerede 2 år siden i dag, tiden flyr. I anledning at bloggen ble 1 år var jeg hos fotograf for å ta disse bildene her, det var veldig stas. Dette året har det gått litt i glemmeboken og da jeg oppdaget at det snart var 2 års dag var det for styr å starte med fotografering. Derfor blir det «gamle» bilder i dette innlegget.

Jeg leste raskt gjennom innlegget som jeg publiserte da bloggen ble 1 år og det var et slags oppsummeringsinnlegg. Det tenkte jeg at dette også kunne bli, kjekt for mine nyere lesere men forhåpentligvis også for de som har lest bloggen min fra starten av. På disse 2 årene har jeg publisert hele 637 innlegg. Når det kommer til antall lesere har jeg tatt et gjennomsnitt fra hver måned det siste året, de ser slik ut:

sep 2016: 391 lesere
okt 2016: 347 lesere
nov 2016: 370 lesere
des 2016: 285 lesere
jan 2017: 312 lesere
feb 2017: 475 lesere
mars 2017: 469 lesere
april 2017: 479 lesere
mai 2017: 593 lesere
juni 2017: 602 lesere
juli 2017: 392 lesere
august 2017: 437 lesere

Lesertall er gøy å fylle med på selv om jeg ikke er opptatt av det på noen måte. Det som er tydelig når det kommer til lesertall er hvordan det gradvis øker. Da jeg startet bloggen hadde jeg 50-100 lesere gjennomsnittlig i måneden. Nå ligger den ganske stabilt på 500 lesere.

 1. Er det enda like kjekt å blogge? 
  Ja det er det! Men jeg har nok merket mer det siste året at det å blogge går litt i bølger. I sommer f.eks hadde jeg veldig liten «blogg» motivasjon om det kan kalles for det, men det handler nok mest om at det var deilig å bruke kun tid på familien og det som er viktigst for meg. Det vil også variere i løpet av et år hvor mye en har å dele med seg. Jeg vil heller at bloggen skal inneholde noe kjekt å lese kontra jeg skal spy ut med hyppige innlegg bare for. Men tilbake til spørsmålet, ja det er fortsatt like kjekt å skrive denne bloggen.
 2. Hva er negativt med å skrive en blogg?
  Etter å ha skrevet denne bloggen i 2 år nå tror jeg et fåtall av mennesker gjør seg opp en mening om meg, og i tillegg føler de har rett til å gjøre det på bakgrunn av en blogg. Det tror jeg må være det mest negative.
 3. Kommer du til å fortsette bloggen fremover?
  Ja så absolutt!
 4. Tjener du penger på bloggen din nå?
  Jeg tjener ikke penger på min blogg, har det fortsatt motsatt, jeg betaler faktisk for å blogge. Jeg betaler 1500kr i året for å slippe all blinkene reklame som jeg syns er så forstyrrende.
 5. Hva vil du oppnå med bloggen din?
  Jeg har ingen ambisjoner. Jeg liker å spre glede, gode tanker, inspirasjon og motivasjon, det er hva jeg ønsker. Dette er på hobbybasis, jeg har ingen planer om å avslutte min karriere som sykepleier for å bli blogger på heltid. Kun for gøy 🙂
 6. Hvem vil du nå ut til?
  Jeg vil nå ut til de som syns det er kjekt å lese bloggen min. Ikke så opptatt av kjønn, alder eller bakgrunn. Les bloggen min om du liker den, la vær om det oppleves motsatt.
 7. Hva er kjekkest å blogge om?
  Klart det er kjekkest å blogge om interiør, oppskrifter og trening. Men jeg har et veldig avslappet forhold til bloggen min og slik må det være. Hadde jeg hatt mer timer i døgnet hadde jeg hatt muligheten til å produsert enda mer kjekke innlegg om de tema jeg vet dere lesere liker aller best. Jeg vet jo at dere ønsker mer interiør, mer oppskrifter og mer DIY, det kommer forhåpentligvis i tiden fremover når husbyggingen starter 🙂 Veldig kjekt å blogge om min Ultramaraton opplevelse gjennom året som har vært nå. Ekstra stas når lesere tar kontakt med meg personlig for å høre enda mer om Livskraft f.eks. Det er gøy!

Avslutningsvis må jeg få takke dere som er innom bloggen min, det blir jeg veldig glad for. Jeg håper fortsatt på enda mer to vegs kommunikasjon slik at jeg lettere kan bli litt kjent med dere, svare dere på spørsmål og ikke minst kjenne litt på hva dere vil ha mer av og mindre av. Hurra for bloggen!

2 års dagen til bloggen har blitt brukt ute i frisk luft hele dagen. Jeg gikk en tur for meg selv før frokost og like etter frokost (les: frokost i bilen) var jeg og mannen på vei mot Ålgård. Vi har gått opp til Bursfjellet som er en veldig fin tur, anbefales! Etter en rask dusj var jeg innom hos gode Oddveig for å fylle på vippene min. Nå venter straks kveldsvakt så jeg må runde av dette bursdagsinnlegget nå. Gratulera til bloggen og gratulere til Lene, min søster som fyller året i dag! Lag deg en BRA fredag og god helg ♥

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Maria
  Maria

  Gratulera med 2 år 😁 kjekt å følga deg 😊😊

  Ha ei god helg ✌

  25. august 2017
  |Reply
  • Takk gode deg 🙂 Klem

   1. september 2017
   |Reply
 2. Mari
  Mari

  2 år🎈 Tiå flyr jammen, gratulera! Kjempe jilt med bloggen din:) du e ei solstråla som sprer glede, positivitet, motivasjon å inspirasjon! GOD HELG🌺

  25. august 2017
  |Reply
  • Tusen takk for så fine ord Mari 🙂

   1. september 2017
   |Reply
 3. Gro
  Gro

  Hurra for bloggen og hurra for Lene😍💐

  25. august 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.