Skip to content

FOR en dag!

Posted in Hverdagsliv

Hvilken fin dag jeg hadde i går sammen med 2 av mine beste venninner. Anledningen var min 30 års dag tidligere i sommer som skulle feires. Gaven fra Maya og Cathrine var en hel dag sammen uten at jeg visste noe.

Jeg ble hentet kl 10.30. Da kjørte vi ned til Cathrine og gikk til fots videre fra henne og i retning togstasjonen. Vi tok bussen til Stavanger og første stopp ble Tou Scene. Der fikk vi en veldig fin intim konsert fra Olga mens vi allerede var godt i gang med å innta sprudlevann. Etter en fin konsert var vi utendørs på Tou Scene hvor vi fikk se streetdance crewet Deep Down Dopeizm som stod for en scenekunst forestilling. Tema var mellommenneskelige relasjoner og det var svært underholdene og fascinerende å se på!

Etter god underholdning hadde vi nydelig lunsj på uteområdet til Tou Scene og koste oss med mer alkohol og mye godt drøs. Fra Tou Scene gikk vi videre og neste stopp ble en lekeplass. Maya leste høyt en egen skrevet tekst for oss og det satt jeg pris på siden jeg gikk glipp av hennes opplesning tidligere i sommer. Etter morsom lesning gikk turen videre til Sølvberget hvor vi såg på kunstutstillingen til Kjell Phar-Iversen.

Da vi var ferdig med kunstutstillingen var klokken rundt 16.00 og jeg fikk lov å velge et utested hvor vi skulle sette oss ned og nyte noen enheter hver. Jeg valgte Hansen Hjørnet og solen varmet så godt! Gode samtaler, latter og bare kvalitetstid!

Klokken 18.00 hadde jentene reservert bord på Døgnvill og vi koste oss med veldig god mat og enda mer drikke. Vi ble sittende i nesten 3 timer og jentene fikk tidenes latterkrampe i det de skulle forsøke å finne plassen til neste stopp. Vi surret rundt som noen tullinger og jeg fikk til slutt vise vegen hvor vi skulle. Siste stopp for kvelden var utestedet Martinique hvor de hadde en utrolig bra live konsert av bandet Hovering Orville!

Vi tok 1 toget hjem fra byen og hadde trolig vår beste togtur hjem noensinne! Vi lo så høyt at jeg kan nesten ikke forstå at det er mulig. Da vi var på Nærbø rundt klokken 2 takket Cathrine for laget mens meg og Maya var klar for litt mer fest. Vi tok turen til Chris og Silje som arrangerte sommerfest og det var enda veldig god stemning der. Jeg la meg kl 5 i natt med et stort smil om munnen – FOR en dag!

Her kommer et lite bildedryss av dagen min i går:

Vi møtte mange fine folk i går og alle påpekte hvor heldig jeg var som fikk en så fin gave, jeg er så enig! Sånn oppsummert i dag spilte det egentlig ingen rolle hva vi gjorde i går – det hadde vært kjekt uansett hva vi gjorde. Likevel var jeg imponert over hva jentene hadde stelt i stand og ikke minst hvor kjekt alt sammen var. De ønsket å gi meg en dag med fokus på nye impulser, fellesskap og latter – det klarte de til de grader! Jeg er sliten i dag men det er så vilt verdt det. Tusen hjertelig takk nok en gang for en veldig fin dag/kveld/natt sammen med dere to, jeg er så utrolig glad i dere!

Lag deg en fin søndagskveld!

Vi skrives mer i morgen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.