Skip to content

I dag er det 7 år siden vi møtte deg for første gang!

Posted in Hverdagsliv, and Tanker og meninger

Kjære Lykke: Gratulere så mye med den store dagen!

Hvor skal en egentlig begynne? En ting er den store gleden det er å få lov til å være en mamma, en annen ting er hvor stort det er være akkurat din mamma Lykke! Du er helt unik og jeg håper du vet hver eneste dag hvor stolt jeg er av deg. Stolt over hvor reflektert og nysgjerrig du er, stolt over at du har et stort hjerte og stolt over hvor selvstendig og modig du er.

Høydepunktet mitt for hele sommerferien vår i år må være hvordan du lille Lykke har påvirket oss andre 3. Du har hatt godt humør, du har kommet med dine kloke ord om at det er viktig å gjøre det beste utav situasjonen og du har virkelig vist oss voksne at livet er rikt sammen med barn!

Du er sta som få. Du er målrettet. Du er veslevoksen. Du er reflektert. Du er omsorgsfull. Du er en god venn. Du setter krav. Du finner deg ikke i å bli urettferdig behandlet. Du står opp for deg selv og hva du tror på. Du er en omsorgsfull søster. Du er en fantastisk datter. Du er ydmyk. Du er snill. Du er høflig. Viktigst av alt: Du er deg selv, en jente som vi er så inderlig stolt av!

Selv om du vokser til og jeg skulle så gjerne hatt deg liten enda lenger har jeg en god ro inni meg som mamma. Jeg vet allerede nå at du vil klare deg godt i dette livet. Jeg vet du kan få til det du vil, jeg er ikke i tvil. Du er veldig glad i å påpeke hvor streng mamma du har til både meg og andre. Jeg er kanskje en streng mamma men det er kun fordi jeg er så inderlig glad i deg og vil deg det beste i livet. Det håper og tror jeg at du vet!

Gratulere så mye med dine 7 år. Jeg skal gjøre mitt for at du skal få en flott bursdag og ikke minst minne deg på gjennom hele dagen hvor utrolig glad jeg er i deg! Stor klem fra mamma ♥

Beate

Blogglistenhits

 

4 Comments

 1. Maria
  Maria

  Hipphipphurra🎈🎉🎊

  9. august 2017
  |Reply
 2. Bergitte
  Bergitte

  Flotte, jille Lykke! Gratulera så masse med dagen til deg🎈🎉

  9. august 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.