Skip to content

Kort hår igjen!

Posted in Skjønnhet & Velvære, and Stilen min

God lørdagskveld! Jeg har fått kort hår igjen og stortrives med det!

Jeg hadde en fridag på torsdag og den startet så fint i frisørstolen hos Reidun Anette ♥ Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å slippe håret mitt ut igjen til helt langt, men så fristet det mer å klippe det kort igjen. Det er noe med halvlangt, det er liksom en frisyre jeg ikke blir komfortabel med. Det må være langt eller kort for min del har jeg funnet ut.

Så kjekt å friske opp hår og farge igjen. Etter maange uker uten og en hel sommer kunne en godt se på håret mitt at det sårt trengte dette besøket. Jeg er så fornøyd og det føles så godt å være hårfin igjen! Rart hvordan det å friske opp håret gjør at en føler seg mer vel, det skjer hvertfall med meg hver gang. Denne avslappet looken hadde jeg før jeg skulle på jobb i går. Elsk på skoene! ♥

Dagen i dag har gått med til jobb og et Bryne besøk. Lykke har nemlig også vært hos frisøren og klippet seg ganske lik lengde som jeg har. Å hun som egentlig ikke liker at alle påpeker at hun er så lik sin mamma… Kvelden skal brukes sammen med mannen, det blir fint! Ha en fin lørdagskveld, vi skrives mer i morgen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.