Skip to content

Personlig shopper – Lene Gravdal

Posted in Beate Tipser, New in, and Stilen min

På mandag var jeg på shopping med selveste Lene Gravdal. Hvordan det gikk kan du lese under her!

Dersom det er noen nye lesere her på bloggen vil jeg komme med en rask innføring. Lene Gravdal er personlig stylist og driver alt fra garderobe gjennomgang, personlig shopping og mange andre oppdrag for både privat personer og bedrifter. I anledning min 30 års dag hadde jeg ønsket meg penger som skulle gå til dette. Jeg har tidligere skrevet et eget innlegg om hvordan det gikk da Lene var hjemme her for garderobe gjennomgang, det kan du lese her.

Etter knall kjekk dag i mitt eget klesskap avtalte vi tid for en shoppingtur. Vi møttes i Stavanger på mandag som var. Det var så gøy, en ordentlig kosedag sammen med kjekke Lene!

Utgangspunktet for shoppingen var at Lene på forhånd hadde tenkt ut litt hvor hun ville ta meg med men var åpen for å høre hva jeg ville. Jeg hadde ingen konkret ønsker egentlig, men hadde et lite ønske om at vi skulle innom Zara for å kikke. Jeg har et elsk – hat forhold til Zara. Jeg syns de inni mellom har veldig fine klær, men syns alt for ofte at butikken er uoversiktlig, varm og kaotisk. Jeg ville se om Lene kunne hjelpe meg med noen tips til hvordan en lettere kunne finne frem i jungelen som Zara er.

Jeg lot Lene styre ruten og ble positivt overrasket over flere butikker jeg aldri hadde vært innom før. Flere butikker vi var innom er butikker jeg kommer til å gå tilbake til.

Så var det Zara da. Vi var positive mens vi/hun gikk for å «jakte» på plagg som skulle prøves og hadde egentlig litt forventinger til selve prøvingen. Jeg prøvde 6 plagg tror jeg og det var kun 1 plagg jeg hadde lyst på. Konklusjonen sammen med Lene: Selv ikke med personlig shopper fikk jeg det til med Zara. Lene forteller meg at det ikke er oss det er noe galt med, men klærne. Masseproduserte rimelige klær gir oftere dårlige snitt, materialer og blir oftere et plagg som havner raskt på søppeldyngen. Takk for lærdommen Lene, nå vet jeg bedre! ♥

Jeg merker mer og mer hvordan jeg trives i kvalitet fremfor kvantitet. Jeg vil heller ha 2 overdeler som er av kvalitet sammenliknet med 8 overdeler som ikke holder fasong etter vask. Vi droppet derfor rimelige kjedebutikker til fordel for butikker som har mer fokus på kvalitet.

Flere har etter spurt hva jeg handlet meg. Jeg handlet meg en overdel og en lue som jeg er kjempefornøyd med! Resten av plaggene jeg fant meg i går står nå på ønskelisten min. Det er noe fint over det å kunne spare til noe, ønske seg noe eller bare det å glede seg til en ny shoppingtur ved en senere anledning.

Da jeg undervegs fant plagg jeg hadde lyst på fungerte det slik at jeg hang av alt. Ingen kjøp der og da. Dette var noe jeg likte veldig godt. Jeg fikk aldri følelsen av et «kjøpepress» eller at jeg forhastet meg. Ved å holde av plagg kunne jeg vurdere i ettertid hva jeg skulle kjøpe og ikke kjøpe.

Vi tok litt bilder undervegs men helt ærlig glemte jeg litt av hele kameraet fordi jeg hadde det så kjekt med Lene. Her kommer likevel noen bilder :

Fine Lene! Både personlig stylist og fotograf.


Elsk på denne kjolen over her!

Vi hadde det så kjekt at vi glemte av å få i oss noe mat undervegs. Mot slutten ble det nesten litt komisk hvor lave i blodsukker vi ble, luften gikk helt ut av ballongen. Vi fikk i oss noe rask energi fra Kiwi før vi vendte nesen hjemover. Å dra på shopping tur med Lene var utrolig kjekt og noe jeg unner enhver kvinne. I forkant av disse to kjekke dagene var jeg mest giret på kun shoppingtur med Lene men er så glad for at jeg valgte begge deler! Undervegs i butikkene minnet Lene meg ofte på hvilke plagg hjemme i min egen garderobe jeg kunne style ulike plagg med. Jeg kjøpte en grønn overdel f.eks, da var Lene rask med å legge til alle plaggene mine hjemme jeg kunne style den til.

Det var veldig herlig å ha en «proff» med seg på shopping. Ikke bare lærte jeg mer om kvalitet på plaggene, jeg lærte også mer om egen passform. Det er enkelte klær som er veldig fine men ikke alltid passer min figur. Lene var dyktig på farger, hun var rask ute med hvilke farger som passer meg og omvendt. Alt i alt fanget jeg opp mange gode tips som jeg kommer til å dra nytte av. En egen dag med shopping med kun fokus på seg selv – det kaller jeg hverdagsluksus!

Avslutningsvis vil jeg få takke Lene for nok en kjekk dag, jeg hadde det utrolig kjekt! Tusen takk til alle fine venner og familie som har gitt meg denne fine gaven til min bursdag tidligere i år. Utrolig kjekt å kunne se tilbake på min 30 års dag med at jeg da fikk 2 så fine dager med personlig stylist Lene Gravdal. Dersom jeg skulle valgt kun 1 av disse 2 dagene ville jeg valgt garderobe gjennomgang. Det har nok med at det begynner i ditt eget klesskap og må ta utgangspunkt i det. Jeg fikk veldig mye god hjelp med min egen garderobe og liker at jeg kan bruke flere av mine egne klær fremfor å tenke at jeg må kjøpe nye klær. Vi damer har stort sett fullt klesskap eller hva sier dere damer?

Spør gjerne meg om det er noe dere lurer på. Dersom jeg ikke kan svare kan jeg videresende spørsmålet til Lene. For mer info om Lene: go google it! Lene Gravdal og du får opp all info du trenger å vite. Jeg kan varmt anbefale henne ♥

Ha en fin onsdagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.