Skip to content

Personlig Stylist Lene Gravdal: Garderobe gjennomgang!

Posted in Stilen min

I går hadde jeg besøk av Lene Gravdal som jobber som personlig stylist. Det var SÅ gøy og jeg skulle ønske at hun hadde vært i mange timer til!

Jeg ble 30 år i slutten av mai. Til min store dag ønsket jeg meg penger som skulle brukes på personlig stylist Lene Gravdal. Hele tanken bak var å få en opplevelse som jeg alltid vil huske fremfor ting som jeg egentlig ikke trenger. Eller vin som jeg ikke drikker. Jeg tenkte at det å ha en eller 2 dager sammen med en egen personlig stylist ville føles som en utrolig luksus i hverdagen og det kunne jeg tenke meg nå som jeg er blitt 30 år. Så fint å se tilbake på denne og den kommende dagen jeg skal ha sammen med Lene og vite at min familie og mine venner gav meg det i gave ♥

Lene Gravdal er en av Norges fremste foredragsholdere innen grønn mote. Hun jobber til daglig som rådgiver for privatpersoner, skoler, butikker, designere og bedrifter. Hun er en av ambassadørene for nye Rogaland, og jobber i nettverk for å spre budskapet: Slow fashion is the new black.

Jeg fikk vite om Lene Gravdal gjennom min gode venninne Catrine som har brukt henne både privat og i jobbsammenheng. Da jeg ønsket meg penger til dette tenkte jeg først og fremst på personlig shopper. Det går da ut på at Lene er med deg i 2 timer på shopping. Etter at jeg fikk tenke meg om ønsket jeg å benytte meg garderobe gjennomgang også. Ja takk begge deler når jeg først var så heldig å kunne gjøre det.

I går hadde jeg Lene på besøk hjemme hos meg for å gå gjennom garderoben min og jeg er så fornøyd med at jeg valgte det før vi skal ut på shopping. Jeg er litt i sparemodus om dagen da jeg forsøker å tenke at vi snart skal i gang med å bygge nytt hus og det er derfor helt topp å kunne få hjelp av Lene til å kunne bruke de klærne du allerede har i skapet! Jeg forventet at jeg ville få mye utav hennes besøk og forventningene ble innfridd! Det var så gøy og jeg unner enhver dame en slik dag!

I forkant av at Lene skulle komme hadde hun bedt meg om å legge frem de klærne jeg gikk mest i og de klærne jeg aldri/sjelden brukte. Vi avtalte at hun skulle komme klokken 14.00 i går og for anledningen hadde jeg bedt om at de andre i hus var borte akkurat da – jeg ville ha full fokus på meg selv akkurat den tiden. Jeg gikk nattevakt fra søndag til mandag og var egentlig ganske trøtt i forkant av besøket. Jeg skal innrømme at jeg var spent på hvordan det var å få en helt fremmed person hjem til meg for å gå gjennom klærne mine. Jeg var nok litt redd for å føle meg litt liten da jeg anser henne som en veldig proff når det kommer til mote, klær og styling. I det Lene kom inn døren var alle spenninger borte og jeg var så glad for at hun var så jordnær og avslappet!

Over ser dere bilde av Lene, en skjønn dame som det var lett å like. I starten av hennes besøk var det mest naturlig å springe ut og inn av badet for å kle av/kle på seg, det endret seg raskt til at det ble like naturlig å bare kle seg om i samme rom som henne. Men over til hvordan dette virket i praksis. Jeg hadde som tidligere nevnt over her lagt frem klær som jeg sjelden/aldri brukte. Det ble utgangspunktet hennes. Vi startet med den rosa kjolen fra COS som jeg er veldig fornøyd med men som jeg enda ikke har brukt. Jeg har følt at den har vært litt vanskelig å style og har vært redd for at den skal se for posete ut på meg som er såpass lav. Slik løste Lene det:

Bilde over f.eks: Jeg hadde aldri tørt å style den sammen med den gule jakken og blå sko, men se hvor kult det ble sammen?  En kjole – 4 forskjellige måter å style den på!

Neste kjole ut ble en svart skinnkjole som jeg trives godt i, men har aldri brukt fordi jeg føler meg for svart og at det er vanskelig å gjøre den mer hverdagslig. Slik løste Lene det:

Så enkelt! Plutselig fikk jeg veldig lyst til å bruke min svarte skinnkjole som bare har ligget i skapet siden den ble min.

Mens jeg skiftet og mellom all god drøs oss imellom ble det mer og mer klær i sengen. Det var enkelt å se at Lene var flink i jobben sin, hun fant nye antrekk og kombinasjoner hele tiden. «Den kan du bruke inni her, ser du hvor fint de fargene går sammen, denne henter opp fargene i skoene» Jeg lærte mye! Mest av alt lærte jeg hvordan jeg kan mikse og teste nye kombinasjoner med mine egen klær. Jeg har nok alltid tenkt at alt må matche og «harmonere» når det kommer til å sette sammen et antrekk. Nå gleder jeg meg til å tørre mer, få inn litt mer farger, mikse flere farger sammen og best av alt: jeg har så utrolig mange nye antrekk plutselig fordi jeg har fått hjelp til å bruke de i nye kombinasjoner!

Når vi hadde jakker, sko, vesker og flere klær fremme var det mye enklere å sette sammen antrekk. Ingen tvil om det. Under kommer en del bilder av ulike antrekk:

Et hav av ulike antrekk, men dersom du ser gjennom bildene enda en gang, er det mange av plaggene som går igjen. Det gjelder bare og tenke nye kombinasjoner og plutselig følte jeg at jeg hadde så mange nye plagg! Nei dere, dette var så gøy og det må være enhver kvinnes drømmedag spør du meg. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler dette på det varmeste, et supert tips dersom du ikke vet hva du skal ønske deg til bursdagen f.eks.

Møte med Lene var veldig fint, det hele var veldig naturlig og avslappet. Etter at garderobe gjennomgangen var over satt vi oss ned for å finne dato for shopping! Om jeg gleder meg? Vi skal ut på shopping om bare 2 uker og jeg gleder meg så mye. Tenk å ha med en personlig shopper som finner klærne din kroppsfasong passer, tipser om hvilke nøkkelplagg det kan være lurt å ha i garderoben og som bare bistår deg? Jeg gleder meg og dere skal selvfølgelig få et innblikk i hvordan den dagen også.

Før jeg avslutter dette innlegget må jeg nok en gang takke venner og familie for at jeg fikk denne fine dagen sammen med Lene. Tusen takk ♥

Håper dette var et kjekt innlegg, spør gjerne om det er noe du lurer på så skal jeg svare så godt jeg kan. Ha en fin tirsdagskveld videre så skrives vi om ikke alt for lenge. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Lise
  Lise

  Wow, dette hørtes knallkjekt ut og fytti så masse tøffe klær du har😍
  Så bra at du hadde en god opplevelse, vel fortjent😘

  15. august 2017
  |Reply
  • Ja det var så gøy! Jilt du syns, eg fekk og en følelse av at eg hadde så mye mer klær enn før hun kom 🙂 Ha en fin onsdag gode Lise 🙂 Klem

   16. august 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.