Skip to content

Uke 31

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag! Og hei til deg som titter innom bloggen. Det er ny veke som betyr nok en oppsummering av uken som gikk.

Ukens opptur:
Jeg er en hverdags nyter og tror at forrige ukes opptur var nettopp dette. Komme inn i rutiner, komme på jobb, se alle mennesker igjen, ungene komme hjem til sine venner og ikke minst spiser mer normal kost.

Ukens nedtur:
Ufrivillig løpepause. Jeg løp ingenting forrige uke som følge av at jeg sliter som tidligere nevnt med mitt h. kne.

Ukens høydepunkt:
Den deilige følelsen det var å bli kvitt gamle ting. En ting var hvor ryddig å fint det ble på selve gjesterommet men jeg tror nok den beste følelsen kom inni hodet mitt. Det var så digg å renske opp litt i fortiden og kjenne på at det var på høy tid å kvitte seg med rot.

Ukens treninger:
Det ble kun slynge og gåturer i forrige uke.

Ukens gjensynsglede:
Jeg kunne sagt både kollegaer, venner og familie her. Men velger å dra frem gjengen på slynge time min på Jæren Sportssenter. De er en gjeng herlige mennesker og jeg er så glad for at de vil trene sammen med meg hver eneste tirsdag!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte meg nye joggesko, rosa! De var så fine at de kunne jeg ikke la gå fra meg.

Ukens beste følelse:
Jeg er fan av å ha «to do» lister og hele greien med en slik liste må være å kjenne på følelsen av å krysse ut et av gjøremålene. Det kunne jeg på fredag. Jeg krysset av «rydde gjesterommet» med et stort smil, DEN følelsen.

Ukens mammaøyeblikk:
Jeg er på ingen måte perfekt. Langt derifra. På mandag dukket jeg opp med Lykke i SFO. Vi forstod ganske fort begge to at noe ikke stemte men tenkte at det var annerledes i ferien. Det var først da en ung jente kom bort til meg og sa at SFO var stengt og ikke åpnet før dagen etterpå at jeg forstod at det enda ikke var august.

Ukens velvære:
Digg å være hjemme igjen for å fikse vippene mine igjen. Oddveig gjør den beste jobben hver eneste gang!

Ukens belønning:
På fredag var jeg ferdig med all rydding. Etter dusj tok jeg og Franki turen til Bryne, nærmere bestemt Kjøkkenet. Franki spanderte lunsj på meg for innsatsen min, det var veldig kjekt ♥

Ukens lunsj:
Fredagens lunsj med Franki var veldig fin, ekstra stas når vi gjør det så sjelden ♥
I tillegg var jeg så lur å inviterte meg selv opp til Lyetoppen hjem til gode Rita som disket opp god lunsj til oss. Herlig dame!

Ukens samtale: 
Jeg følgte Felix til barnehagen en dag i forrige uke. Han velger så og si alltid å sparke eller sykle bort. Mens han sparket under i undergangen blir det en koselig samtale oss i mellom:
Felix: Mamma, i går når Onkel Espen skulle hente meg så ville han gå over den store vegen.
Eg: Ke gjorde du da?
Felix: Ler litt mens han sier: Eg måtte si til han at det ikke var lov og at han var en tullegutt. Eg sa at me måtte gå i undergangen.
Eg: Ja det er helt sant, visste ikke onkel Espen det?
Felix: Nei, men eg lærte han det nå!

Ukens frustrasjon:
Regn! Det regner så mye at det går fra frustrasjon til latter. Det er så lite vi kan gjøre med det så vi får bare holde ut!

Ukens prosjekt:
Jeg får energi av å ha prosjekter, gjerne flere på en gang. Forrige ukes prosjekt var uten tvil: «Prosjekt Gjesterom», altså. rydding. Jeg brukte hele 40 timer (!) forrige uke tilsammen. Så tenker muligens du som leser, hva kan ha brukt 40 timer? Bør hun meldes på et slikt TV program for samlere? Nei altså når en har 3 fulle store poser med bare brev, skolebøker, et lass med scrapbookings utstyr som ikke blir brukt lenger, et tonn med fremkalte bilder, DVD `er, albumer barneutstyr og for å ikke snakke om barneklær! Jeg har i tillegg tatt vare på viskelær, glansbilder, servietter, klinkekuler o.l i tilfelle det kunne komme mine barn til glede, noe som det har! Men å rydde slik som dette tar tid, en må gjerne gå gjennom brev før en klarer å kvitte seg med dem, en må gjerne sortere bilder i ulike konvolutter for å gi videre til vedkommende. I tillegg har jeg kjørt bort ting til Klokkarhagen som kan selges på årets loppemarked. Jeg har også solgt en del ting og det tar også en del tid. Så, ja 40 timer gikk og jeg er egentlig lettet for at jeg slipper den ryddingen neste år da vi skal selge huset. Tenk dere for et styr. Nei jeg er så fornøyd og kan virkelig anbefale deg som leser nå å rydde dersom du egentlig burde gjort det for en stund siden.

Ukens antrekk:
Forrige uke regnet det så mye at gleden over å stå ute i pøsregn for å bli tatt bilde av eksisterte ikke. Det er liksom ikke så hyggelig for hverken meg eller den stakkers personen som måttet tatt det ene bilde, haha.

Det ble en kort oppsummering av uken som gikk. Ha en fin mandagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.