Skip to content

Uke 32

Posted in Hverdagsliv

Mandag! Hei til mandag, deg som leser og hei til en splitters ny uke.

Ukens opptur:
Det sier seg selv: Jentedagen min med Cathrine og Maya! FOR en dag 🙂

Ukens nedtur:
Gangsprerr, haha. Jeg fikk meg endelig en ok+ styrkeøkt i forrige uke. Hele helgen derimot har jeg gått litt rart som følge av kraftig gangsperr!

Ukens treninger:
1 slynge økt og 1 ren styrkeøkt. Det ble også 3 lange gåturer.

Ukens kjøp:
Ingen som jeg kommer på nå.

Ukens gjensyn: 
Vi hadde familieselskap på onsdag og det var veldig kjekt å se alle igjen. Ekstra stas og se tantebarna ♥

Ukens nye impuls:
Streetdance forestillingen var virkelig nytt for meg. Positivt nytt.

Ukens høydepunkt:
Lykke sin 7 års dag og jentedagen min på lørdag!

Ukens bursdagsbarn:
Gode Lykke ble 7 år forrige uke og det ble en så fin dag! Selv om regnet preget hele dagen kom solen og varmen i selskapet. Vi kunne være ute i hagen og vi hadde blant annet vannballongkrig/blink! Tøffe Silje til Chris gjør den leken like morsom hver gang!

Ukens kollega:
Helene! Vår beste lærling gjennom tidene vil jeg påstå har nå avsluttet sin tid hos oss og det var vemodig! Fredag hadde vi en veldig hyggelig lunsj på jobb hvor hun disket opp kake,is og frukt. Gode Helene, du vil bli savna!

Ukens hverdagsglede:
Etter selskapet vi hadde onsdag ettermiddag ryddet vi bare opp det mest nødvendige og lot endel stå igjen. Jeg var innstilt på å rydde resten torsdag etter jobb men var veldig glad over å komme hjem til helt ryddig hus! Gode Franki hadde da slått sammen bordet igjen og ryddet så fint!

Ukens lunsj:
Cathrine laget en fantastisk lunsj til oss på lørdag, den skal jeg få oppskriften på slik at jeg kan dele den her på bloggen! Var så utrolig godt!

Ukens lengsel:
Jeg savner virkelig å løpe! Det er nå med over 2 uker løpefri at jeg merker hvor stor del av meg faktisk løpingen er. Nå skal jeg heldigvis til fysio på onsdag, håper det er gode nyheter og at denne løpepausen har gjort susen!

Ukens antrekk:

Dette ble et raskt og kort innlegg. Jeg er på farten ut dørene, skal i forening til Polly. Vi skrives mer i morgen, da har jeg noe veldig kjekt å dele med dere. Jeg har nemlig hatt storfint besøk her hjemme i dag, gøy!

Ha en fin mandagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.