Skip to content

Uke 33

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og uke 34. Jeg starter uken med å oppsummere uken som gikk. Ha en fin ukesstart!

Ukens opptur:
Mulig jeg må si hverdagen? Skolen er i gang, barnehagen er oppe å går som normalt og jobbhverdagen. Det er så godt med ferie og så absolutt nødvendig, men likevel holder jeg en knapp på at hverdagen er best.

Ukens nedtur:
Jeg gikk en nattevakt forrige søndag. Da gikk jeg på søndag klokken 22.00 og gikk hjem for å sove mandag kl 07.00. Den nattevakten hang i noen dager før jeg var helt uthvilt, godt jeg ikke går nattevakter fast..

Ukens høydepunkt:
Å ha besøk av Lene Gravdal! Det var så kjekt og jeg unner enhver dame å ha henne på besøk. Flere som har spurt meg om pris på en slik tjeneste. Hun tar 2875 kr for å komme hjem å finne skatter i skapet ditt. Det er samme pris for 2 timer shopping sammen med henne. Visst du har lyst/vurderer å kontakte henne: gjør det!

Ukens fest:
Vi var i Sommerfest hos Cathrine og Atle på lørdag, veldig hyggelig!

Ukens gjensyn:
Vi var mye sammen med Malin og Atle på lørdag, veldig kjekt å være sammen med de igjen.

Ukens gode folk:
På festen satt vi sammen med Petter og Gro som er naboene til Cathrine og Atle. Utrolig snille og gode mennesker. Lette å like ♥

Ukens glad jente:
Etter 12 jenter hadde reist hjem på torsdag var det en stk stolt jente som la seg. Jente selskapet hennes ble akkurat slik hun hadde håpet og det gjør et mamma hjerte godt.

Ukens nye treningsform:
Sykkel og balanse brett. Etter besøk hos fysio er jeg i full sving med alternativ trening.

Ukens kollega:
Tror det må være Karin og Marianne som alltid får meg i godt humør og til å le. De er en fest å jobbe sammen med og lette å bli glad i!

Ukens snille:
Min mor var barnevakt for vår 2 skatter i helgen, setter pris på all hjelp vi får med barna ♥

Ukens farvel:
Etter tidenes feiring sammen med Maya og Cathrine forrige helg var det sårt å si farvel til Maya som flytter til Oslo. Heldigvis er det ikke for lenge til jeg ser henne igjen!

Ukens playdate:
Catrine og Alvar var oppe på lørdag og det var veldig hyggelig å ha kvalitetstid sammen med dem igjen ♥

Ukens lunsj:
Ingen lunsj dater ute i forrige uke. Jeg disket opp enkel lunsj på lørdag til Catrine og Alvar, så det får bli ukens lunsj.

Ukens treninger:
Slynge, sykling til jobb, turer og balanse øvelser.

Ukens refleksjon:
Forrige uke ble hektisk. Det var forening, nattevakt, kveldsvakt, sommerfest , 7 års bursdag, fotballtrening, skolestart og alt som ellers fyller hverdagen. Da torsdagen kom skulle jeg egentlig vært i et møte med Jæren Sportssenter men jeg kjente det ble litt for mye. Jeg fikk sånn behov for å bare være hjemme og kjenne på at det var helt i orden og prioritere vekk noe. En kan liksom ikke få med seg alt, og det må vær lov å kjenne på.

Ukens antrekk:

En ny uke er foran oss og jeg har startet med en fridag! Jeg går mot arbeidshelg og da er fordelene at en får noen fridager midt i uken både i forkant og etter helgen. Dagen min har gått med til å gå en lang tur ute + balanse øvelser. Etter en rask dusj var jeg på besøk hos gode Maren som er en venninne av meg. Etter kjekt besøk var det tid for middag laging og lekser. I ettermiddag har jeg og Lykke vært nede på Holdeplassen hvor Tonje holdt Milk party. Mye fint! Nå i kveld skal sofaen inntas med mannen og favorittserien på TV ♥

Håper uken har startet bra for dere, ha en fortsatt fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

One Comment

  1. Karin
    Karin

    Takk ❤️ Lige måde, Beate 😊

    21. august 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.