Skip to content

Uke 34

Posted in Hverdagsliv

Vi har lagt uke 34 bak oss. Høsten er rett rundt hjørnet og jeg har stor tro på en varm og solfylt høst. Jeg startet med å oppsummere uken som gikk.

Ukens opptur:
Turnuslivet ♥ Jeg elsker min turnus og alle fordelene som den gir. Det å gå 100 % på jobb uten å føle at en går full stilling er unikt. Så skal det sies at det føles så bra nettopp fordi han hjemme er en suveren pappa!

Ukens nedtur:
Jeg var sta som en tulling med ukens hus prosjekt, det var ikke lurt. Jeg ble helt ødelagt i høyre arm, det gikk heldigvis over dagen etterpå.

Ukens høydepunkt:
Søndagsværet? Det føles så godt å kunne gå i shorts uten å fryse i egen hage!

Ukens kollega:
Tror det må bli positive Torunn!

Ukens lunsj:
Torsdag hadde jeg lunsj på kjøkkenet med beste Gro, alltid like koselig og timene fyker av sted! På lørdag på jobb var jeg så heldig å få smake havrebrød som gode Marianne hadde laget, mmm!

Ukens velvære:
Frisøren på torsdag, det var digg! Fredag fikk jeg påfyll på vippene mine. Godt å være fresh.

Ukens prosjekt:
Jeg er ei prosjekt jente. Jeg liker å ha prosjekt på gang og det jeg har startet med denne gang er ikke like kjekt. På vårt gigantiske gjerde har malingen flasset av på toppen noe som er helt vanlig. Før jeg kan male nytt strøk har jeg hatt endel jobb. Å skrape gammel maling, det var både mye arbeid og ikke minst hardt arbeid! Jeg har holdt på i timevis og kan endelig si meg ferdig med å skrape. Nå venter jeg på sol og opphold slik at jeg kan få male.

Ukens tur:
Fredag formiddag tok mannen i hus grep og foreslo en lett topptur til Bursfjell. Det ble en veldig fin tur med gode samtaler, mye sorpe og svette.

Ukens treninger:
Det går fortsatt i sykling til jobb, gåturer og styrke. Lørdag morgen klokken 06.15 fikk jeg en nydelig rosa himmel på veg til jobb, FOR en start. Jeg kan varmt anbefale å starte dagen med å sykle til jobb dersom du har muligheten, det finnes ikke bedre start vil jeg si.

Ukens shopping:
Jeg og Lykke var så heldig å få komme på Milk Eventet til Tonje i forrige uke. Lykke fikk velge seg ut noen plagg og var storfornøyd!

Ukens tv program:
The Voice!

Ukens serie:
Game of Thrones. Forrige episode var alt for spennende. I kveld er det ny episode og som jeg gleder meg!

Ukens gåsehud:
På fredagens The Voice sang ei 17 år gammel jente fra Tau, jeg ble så rørt og imponert av henne. Stemmen, sangvalget og fremføringen var helt i egen klasse. Selv om jeg selvsagt heier på Jorunn fra Undheim så var Tau jenta helt utrolig!

Ukens kjøp:
Caps! Kjøpt på Nova Trend på Nærbø, veldig kul på!

Ukens sprekfis: 
Gode Oddveig som jeg er så heldig å få bli kjent med løp Stavanger Helmaraton og kom på 2. plass! For ei sprek dame! Gleder meg sånn til å kunne løpe med henne igjen forhåpentlig snart. Må også få nevne mi gode venninne Rita som løp halvmaraton samme dag!

Ukens koselige overraskelse:
Mor holder oss med egg og på lørdag da vi skulle ned for å hente nye egg kom de sammen med en rosebukett! Åsså på en lørdag!

Ukens antrekk:
Jeg har blitt litt slapp her. Jeg knipset 2 av mine antrekk forrige uke:

I dag startet jeg en ny uke med en fridag. Jeg har blandt annet vært i Stavanger på shopping med ingen ringere enn stylist Lene Gravdal – mer om det i morgen. Det var GØY! Nå skal jeg legge bort pc og gjøre meg klar til Game of Thrones med mannen, hverdagslykke ♥ Lag deg en fin mandag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.