Skip to content

Velkommen August!

Posted in Hverdagsliv

1 aug, en helt ny måned. Jeg liker å lage disse innleggene hvor jeg setter opp punkter over hva jeg håper August skal bringe med seg.

 1. Nyte sommervær
  Jeg har troen! Jeg velger å være optimist og forventer nærmest at vi skal få litt sommer i august. Jeg har hvertfall tenkt å kunne nyte fine dager ute i hagen vår, fortsette å gå med sommerklær og spise mer sommeris!
 2. Gjøre stor stas på Lykke
  Lykke blir hele 7 år om ikke så lenge. Jeg gleder meg til å gjøre dagen hennes veldig fin og ikke minst vise henne hvor takknemlige vi er for akkurat henne!
 3. Komme ajour med prosjekt Gjesterom
  Prosjekt Gjesterom er i gang! Jeg har nok hatt det punktet på mine to do lister i årevis og da tuller jeg ikke. Vi har et 4. soverom i huset som blir brukt til gjesterom/oppbevaring. Jeg tok med meg ALT for mye rot og skrot når jeg flyttet inn her og har ikke gjort noe med det siden den gang! Babyutstyr, babyleker, barneklær, bilder, et dusin brever, skolebøker, servietter, glansbilder, begger, tasker, step, vekter, scrapbookutstyr for å nevne noe. Jeg har lenge tenkt at jeg må rydde opp men det er ikke før nå at jeg har kommet i gang! Jeg har helt fått det for meg å rydde og vet dere hva? Det er en helt ekstremt befriende følelse! Jeg kaster det som ikke kan gå til gjenbruk, kjører lopper bort til Klokkarhagen og selger noe. Frem til torsdagskveld har jeg som mål og rydde i alt annet en barneklærne. På torsdagskveld kommer nemlig beste Gro og vi skal rydde sammen i alle klærne. Ser mye lysere på å begynne på alle de klærne når jeg var så heldig at Gro tilbydde seg å blimed meg. Innen August er omme er Gjesterommet helt ryddig, organisert og fint. Jeg gleder meg! Andre som bruker siste rest av ferien til å rydde? Det er hvertfall en typisk tid for det.
 4. Feire Cathrine som blir 30
  Mi kjære Cathrine blir 30 år og det skal feires, det blir veldig kjekt!
 5. Bytur med Maya og Cathrine
  Jeg fikk en hel dag sammen med 2 av mine bestevenner til jeg ble 30. Jeg vet at jeg skal være klar i 10 tiden og ta bussen til Stavanger. Mer vet jeg ikke. SÅ gøy!
 6. Få tilbake gode kostholdsvaner etter ferien
  Noe av det beste ved å komme hjem fra Spania må nok være maten. Her hjemme liker jeg min mat og mine kostholdsrutiner. Det er nok pizza margarita for i år nå!
 7. Komme i gang med fysioterapi
  Jeg tror at det vil bli bra. Skal til legen i morgen for å få en henvisning. Tror det må være løpekne jeg har fått og vil helst bli raskt god igjen.
 8. Skaffe lopper! 
  Årets store loppemarked på Klokkarhagen er 27 sep! Hold av dagen, det er verdt turen bort! Både privat og på jobb elsker jeg å engasjere meg for å finne lopper. Prosjekt «finne lopper» er herved godt i gang allerede. Dersom du som leser dette har noen lopper du vil kvitte deg med, kommenter gjerne! Vi på Klokkarhagen er behjelpelige til å komme å hente lopper også.
 9. Frisørbesøk
  Endelig. Håret mitt har bleknet godt av solen og etterveksten synes godt. Det skal bli skjønt med en oppfriskning.
 10. Få bloggen i mer rutine igjen + markere at bloggen blir 2 år! 
  Bloggen har hatt ferie og det har som tidligere nevnt vært godt. Det har vært få og ensformige innlegg føler jeg selv og det har jeg lyst å gjøre noe med. Satser på et mer variert innhold fremover. Gi gjerne et lite vink om det er noe spesielt du ønsker mer av her inne. Bloggen blir også 2 år nå i august, det må markeres!
 11. Få med meg Milk Copenhagen homepartyet til Tonje
  Flinke Tonje holder homeparty for Milk Copenhagen som er dame og barneklær. Veldig fine klær, ok pris og god kvalitet. Gleder meg til det!
 12. Tilbake til slynge gjengen min
  I dag var første time etter ferien og jeg har det så gøy med den gjengen! De samme gode menneskene kommer hver tirsdag for å trene slynge med meg, det setter jeg stor pris på!
 13. Avtale tid sammen med Lene Gravdal
  Til min 30 års dag ønsket jeg meg penger som jeg skal bruke på Lene Gravdal. Jeg er litt i tvil om jeg skal gå for garderobe gjennomgang, personlig shopper eller slå til med begge deler. Jeg har hvertfall tenkt å få dette til i august og gleder meg sånn!

Ha en fin tirsdagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.