Skip to content

10 rare fakta om meg

Posted in Hverdagsliv

Det finnes flere bloggere som legger ut slike lister og jeg tenkte at det var en kjekk måte å bli mer kjent med meg på. Jeg har hatt slike innlegg før her på bloggen og siden de har blitt godt mottatt før kjører vi på med et til.

  • Min første bil var en liten svart Polo, nydelig! Egentlig perfekt til å være en første gangsbil!
  • Jeg har fått en fartsbot til nå i livet, da var jeg på veg inn til universitetet og var sent ute til eksamen. Jeg sa at han som skrev ut boten måtte forte seg litt slik at jeg nådde eksamen, han bad meg fint om å kjøre roligere innover. Da jeg svarte han med at det kunne jeg ikke og at jeg tvilte på at de stod kontroll lenger fremme i tillegg til her, da smilte han bare mens han ristet på hodet!
  • Jeg har på det meste hatt 5 jobber samtidig som jeg var aktiv i. Jærkylling, Hå Sykehjem, Jæren Sportssenter, Hotel Residense og Brannvesenet Sør Rogaland. Dette var samtidig som jeg gikk på skole.
  • Jeg snorker.
  • Jeg har noen rare matvaner har jeg funnet ut. Jeg spiser ikke plommen i et kokt egg. Jeg liker ikke kullsyre og drikker derfor ikke brus/Farris. Jeg kan ikke fordra rømme, dressing eller majones. Jeg klarer ikke å spise kun gulost på en brødskive, det må være sammen med pålegg. Jeg liker ikke melk.
  • Jeg kan ikke synge. Og da mener jeg at jeg virkelig ikke kan synge! Likevel synger jeg ofte i dusjen, bilen eller på trening.
  • Jeg har vært med på politijakt da jeg var 14/15 år. Jeg jobbet i arbeidsuken på Hotel i Sandes hvor jeg og min venninne opplevde å bli frastjålet veskene våre. Oppi vesken var det lommebok med penger i, mobil, matpakken og div andre ting. Så raskt jeg oppdaget at veskene var borte løp jeg rundt for å finne «tyven». Jeg var raskt nede i resepsjonen for å høre om de hadde sett noe mistenktsomt på skjermene sine. De kunne fortelle at 2 menn hadde gått ut i 2 etg og jeg løp opp og ut samme utgang. Jeg fant tyvene på Ruten og ble så forbannet da jeg såg de ringte med min telefon og tok i mine penger. Jeg hadde lite å stille opp mot de 2 og ringte derfor til politiet fra Narvesen kiosken. Da mennene hørte sirene stakk de av i en drosje og jeg ble derfor med politiet for å ta opp jakten på desse 2 mennene. Vi fikk tak i dem og da vi fikk dem i bilen truet de med å drepe meg og alt mulig usaklige trusler. Heldigvis forstod jeg at de var langt på kjøret og at det var tomme trusler de kom med. Det hele endte med at jeg fikk tilbake tingene til meg og venninnen min foruten om at vi var noen kroner fattigere.
  • Hele 15 år av livet mitt har jeg jobbet med mennesker som har sykdommen demens. Rart å tenke på at halvparten av mitt liv har jeg jobbet med det som gir meg mest.
  • Jeg har ikke snapchat. Jeg liker rett å slett ikke hvordan det har blitt en tidstyv for så mange. Det har blitt et forstyrrende element som tar folk vekk fra selve øyeblikket er min mening.
  • Jeg hatet å komme til Nærbø som 12 åring og hadde ingen god opplevelse med det. Nå kunne jeg aldri tenkt meg en annen plass å bo.

Ha en fin regnfull torsdagskveld! Jeg gleder meg til forening hos Gro ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.