Skip to content

Dagens outfit i nydelig høstvær

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Det er rart hvordan været påvirker oss. Da solen var fremme i dag fikk jeg lyst til å pynte meg litt ekstra på fridagen.

Dagens antrekk er Lene inspirert. Denne nydelige kjolen fra Zara henger alt for mye i skapet. Jeg har brukt den til fest og faktisk også i bryllup. Men ellers henger den fint i skapet. Kjolen er i utgangspunktet for fin til hverdags – hvertfall i min hverdag – men ved å ta en tykk genser over ble den mer hverdagslig.

Dagen min startet med at jeg fikk sove frempå *hverdagsluksus*. Mens jeg krøllet håret og sminket meg hadde jeg hyggelig besøk av gode Gro, elsker de spontane besøkene der ♥ Deretter gikk turen min til Vikeså som viste seg fra sin beste side i det flotte høstværet. Det er litt av en fin natur en kjører forbi når en kjører den vegen. I Vikeså var jeg hos gode Anne Dagny. Endelig fikk jeg se hvor hun holder til, fikk servert god lunsj og best av alt : de gode samtalene!

Ettermiddagen har gått med til middag og besøk av venn til Felix. Vi har også passet på vesle Nikolai som jeg er tante til mens min søster skulle noe her på Nærbø. Etter legging og rydding av huset gikk jeg tur sammen med Maren. Enda et spontant tilfelle som passet perfekt! Nå inntar jeg kveldsmat mens jeg skriver til dere, deretter er det dusj og kveldskos med mannen.

Ha en fin torsdagskveld videre, vi skrives mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    Takk for besøket kjære 😘😍

    14. september 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.