Skip to content

Frokost levert på døren av storesøster!

Posted in Hverdagsliv, and Kosthold

For en glede det var å starte denne dagen. Klokken 05.59 tikket det inn melding om frokostlevering på døren!

Alle sov. Jeg fikk inn en sms som både jeg og mannen våknet av. Franki sin umiddelbare reaksjon var om det var Arve som ville ha meg med å løpe. I halvsøvne svarte jeg han at det var frokost på trappen eller i postkassen. Deretter sov jeg videre 1 minutt før det gikk opp for meg hva jeg hadde lest. Frokost på trappen? Jeg fortet meg ned og det var ingen drøm. Da jeg åpnet døren stod det 4 esker med mitt navn på. Alle eskene hadde de samme ordene: «Ønsker deg en fin onsdag 🙂 Klem fra Storesøster! «.

Jeg tok alt med meg inn på kjøkkenet for å kikke hva jeg hadde fått, det føltes litt som julaften! Granola, nøtter, grove frokostbrød, kanelboller, frukt og grønsaker. Hva i alle dager, tenk å være så heldig da!

Jeg gikk opp igjen i sengen siden klokken tross alt bare var rett over 6. Mannen hadde sovnet igjen og ungene sov fremdeles. Jeg forsøkte å sove men det var umulig. Ikke bare var jeg sulten på alt det gode som lå der nede, jeg var også veldig takknemlig! Tidspunktet for en slik fin overraskelse kunne ikke passet bedre og det gjorde meg veldig glad!

Hvem ville ikke hatt denne frokosten! Jeg vekket Lykke som igjen vekket guttene mens jeg dekket frokostbordet. Lykke var like glad og overrasket som meg. Da vi alle satt rundt frokostbordet sa hun: «Dette var annerledes og takket være tante Lene fikk vi dette» med et stort smil om munnen!

Tusen hjertelig takk Lene! Dette var en stor glede for meg og mine! Jeg ble så glad at dette er noe jeg kommer til å «gi videre». Jeg tenker at Lene startet denne kjekke gleden for et annet menneske, da har jeg lyst å gi samme glede videre til en annen person i håp om at det går i en kjede. Lene har brukt morgenlevering.no til denne tjenesten og innen kort tid skal jeg også gi videre en slik fin gave til en annen person. Så håper jeg den personen som mottar en slik glede av meg vil gi det videre til en annen igjen osv. Hadde ikke det vært en fin ting?

Onsdagen min har som dere forstår startet på beste vis. Jeg er frisk igjen også og skal bruke dagen til å gå en fjelltur sammen med mannen før det er jobb i kveld. Lag deg en fin onsdag!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Siv
  Siv

  Hei 🙂 så koselige gave å få <3 God start på dagen 🙂 he sjøl gitt dette i gave 2 gonge, og begge mottakerene har satt stor pris på det 🙂 ha en fin dag! klem 🙂

  6. september 2017
  |Reply
  • Så kjekt! 😉 Ha en fin kveld Siv;) klem

   7. september 2017
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  Heilt fantastisk vennen😍Velfortjent. Stor klem😍

  6. september 2017
  |Reply
  • Ja helt fantastisk og ekstra stas var det nok siden det var så uventa! klem 😉

   7. september 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.