Skip to content

Kjolen

Posted in Ukategorisert

Hei og god tirsdagskveld! Flere av dere som er spente på bilder av kjolen jeg hadde i bryllupet, her kommer bilde av den.

Denne kjolen er jeg så fornøyd med! Den ble kjøpt da jeg skulle være forlover for Cathrine. Kjolen er kjøpt hos Maria Skei på Bryne, i den brudekjole butikken. Jeg husker veldig godt tilbake til den dagen jeg kjøpte den. Jeg og Maya hadde akkurat vært på Miranda på kjolejakt og jeg holdt av en kjole der inne. Maya hadde ikke kjøpt kjole enda og det var hovedgrunnen for at vi litt spontant svingte innom Maria Skei på Bryne. Da jeg såg denne kjolen klarte jeg ikke å la vær å stoppe å se på den. DEN var bare et syn der den hang! De hadde kun 1 kjole inne og den var i min størrelse. Den stod helt støpt til min kropp og da jeg hadde den på var jeg ikke i tvil om at jeg skulle ha den dersom bruden godkjente kjolen. Prisen var stiv men jeg klarte ikke å la den gå så den ble min.

Siden jeg først har en så fin kjole hengende i skapet og den kun kan brukes i bryllup så har jeg nå fått brukt den i 3 bryllup inkludert da jeg var forlover. Nå er planen å rense den fin for så å henge den fint opp å oppbevare den i mange år. Jeg har et ønske om at den kan gis videre til Lykke dersom hun vil ha den i fremtiden ♥

Tusen takk til Silje som orket å ta bilder av meg. Tusen takk til Mette Eilen for fletten min. Bryllupet til Arild og Ann Mari var veldig kjekt, føler oss heldig som fikk være med å feire dagen deres. Det var ei nydelig brud, en rørt brudgom, flotte omgivelser, fantastiske taler, mye latter, nydelig mat og en topp stemning! Virkelig et fint bryllup ♥


Nå sitter jeg svett i treningstøyet – ikke mye som minner om bildene over for å si det sånn. Jeg skal snart hoppe i dusjen før jeg skal friste litt i mannen som har inntatt sofaen. Ha en fin kveld dere så blogges vi snart igjen. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

4 Comments

 1. Karin
  Karin

  Såå fin 😍

  19. september 2017
  |Reply
  • TUsen takk! 🙂

   21. september 2017
   |Reply
 2. Lise
  Lise

  Nydelige!!😍👌🏼

  20. september 2017
  |Reply
  • Tusen takk Lise 🙂 Klem

   21. september 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.