Skip to content

Min lørdag time for time

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdag! Titter innom for å si hei og gi dere en liten oppdatering. Tenkte det var kjekt å gi dere et time for time innlegg fra en FIN lørdag!

Det har vært litt lite lyd fra meg denne uken og det er ikke planlagt. Jeg har hatt en del på tapetet som har gjort at tiden ikke helt strekker til. I tillegg til jobb, unger og trening har jeg brukt en del tid med årets loppemarked som forresten var kjempe vellykket! Ellers har jeg vært aktiv i forhold til å tømme det gamle huset som vi skal rive, slike ting tar tid. I går kveld hadde jeg tenkt å oppdatere for å gi et lite vink fra meg men kvelden ble så fin sammen med barn og deretter med mannen at det ville jeg ikke ofre noe for ♥

I dag har jeg hatt en veldig fin lørdag og helt spontant nå fikk jeg lyst å dele time for time hvordan min dag har vært.

07.00: Stod opp, kledde og stelte meg før frokost. Vekket deretter resten av huset.

08.15: Var på plass i Loen for å rigge til dagens toddlertreff sammen med Catrine og hennes fine gjeng.

09.00: Toddlerne åpnet og nok en gang kommer det så mange kjekke unger og foreldre! Må få lov å nytte anledningen her til å takke dere alle som bruker dette tilbudet. Jeg hadde aldri trodd for 5 år siden da jeg startet dette at det skulle bli så stor suksess!

10.30: Toddlerne er ferdige og vi er innom bakeren på Nærbø!

11.00: Spiser lunsj sammen alle 4, noe jeg elsker de lørdagene det passer slik. Dersom det ikke er jobb eller kamp er lørdagslunsj hjemme så fint!

11.30: Vi få besøk av gode Nathalie!

12.00: Jeg fikk med meg Felix på romvask. En gang i blant tar jeg med begge ungene hver for seg for å ta grundig rydd og vask på rommene. Det syns jeg er en fin måte og få en til en tid sammen med hver av de i tillegg så lærer jeg de å ta ansvar. Felix elsker å få skryt når han rydder i lekene sine. Sengen var fremme og listene bak der ble til og med vasket, god følelse!

13.00: Lykke sin tur. Vi rakk ikke å gjøre like grundig jobb hos henne da hun skulle avgårde i bowling selskap på Bryne klokken 14. Men rent og ryddig ble det.

14.00: Jeg, Felix og Nathalie tar en ryddepause med velfortjent smoothie!

15.00: Jeg, Felix og Nathalie reiser til M44 på Bryne på jakt etter selebukse til tante si jente. I utgangspunktet kan jeg ikke fordra kjøpesenter, hvertfall ikke på en lørdag, men det gikk fint. Vi fant selebukse og slo jammen til med vinteskohandel også i samme slengen. EuroskoM44 kjører 3 for 2, løp og kjøp!

16.00: Vi plukker opp Lykke som har hatt en veldig kjekk stund i bursdag.

17.00: Leverer ungene til min mor som ønsket å ha dem «frivillig» på overnatting.

18.00: Nyter freden i huset mens mannen dusjer. Koser meg med Bolig Plus blad og henter inspirasjon til husbygging.

18.30: Inspirert nok og rastløs. Kaster på meg joggeskoene og løper ut.

19.15: Svett og skriver til dere i full fart før jeg skal i dusjen.

20.00: Skal på besøk til Janne og Espen og gleder oss til det ♥ Jeg begynner med andre ord å få veldig liten tid å må dere runde av her.

Lag deg en fin lørdag og god helg kjære lesere. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.