Skip to content

Neglefin hjemme i stuen!

Posted in Beate Tipser, and Skjønnhet & Velvære

Hei til deg som titter innom bloggen min! I dag tenkte jeg å vise dere mine nye negler.

Til helgen skal vi i bryllup og jeg hadde lyst til å pynte meg litt ekstra. Gjennom min gode kollega Aga fikk jeg telefon nummeret til Magdalena som legger nydelige negler på hobbybasis. Magdalena er opprinnelig fra Polen men har bodd i Norge i mange år. Magdalena var hjemme hos meg i går kveld, bare det var en stor luksus! Vi satt hjemme i min egen stue og hun var her i 2,5 time. Resultatet er jeg SÅ fornøyd med! Hva jeg betalte vil du aldri kunne gjette: hold deg fast, 250 kr. Du leste riktig!

Jeg har veldig små negler og er helt imponert over hvor naturlig sluttresultatet ble. Dette er shellac som hun har støpt på mine egne negler. De kan sitte på i opptil 4 uker. Jeg gikk for en dus rosa farge da denne fargen vil passe best til kjolen jeg skal ha på meg på lørdag.

Mens Magdalena holdt på med neglene mine ble jeg så imponert og fornøyd at jeg like gjerne spurte om jeg kunne nevne henne på bloggen min for å tipse dere. Det ble hun selvsagt glad for. Dersom du skulle være interessert i slike nydelig negler ta gjerne å send sms eller ring henne på tlf: 462 15 298. Dette er ikke sponset eller reklame, bare et kjekt lite tips til mine lesere.

Magdalena var en veldig hyggelig og smilende dame. Hun har drevet med negler i 1 år på fritiden og har en drøm om å kunne starte for seg selv. Foreløpig har hun dette som en hobby og kan derfor ikke ta mer betalt enn 250 kr. Jeg har fått så mye skryt allerede og det som går igjen er hvor flott utført arbeid det er. Jeg er enig. Nå gleder jeg meg ekstra mye til å kle meg i fin kjole på lørdag for å feire kjærligheten ♥

Ha en fin tirsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.