Skip to content

Rock on Brusaknuten!

Posted in Hverdagsliv, and Treningsglede

I går var jeg på fjelltur, tilbake i kjente omgivelser fra da vi løp hver søndagsmorgen tidligere i år.

I går følte jeg meg frisk og det fristet sånn med en fjelltur. Været var godt og dagen hadde startet på beste vis med frokost på døren. Jeg og Franki dro med oss Erling opp til både Karten og Brusaknuten. 2 enkle fjelltopper som jeg vil si passer folk flest. Jeg kan varmt anbefale tursiden til Kjell Arild, den finner du her: fjellvandring.net. Jeg har anbefalt den nettsiden før men det skader ikke å nevne den nok en gang. Den er veldig oversiktelig, enkel og mye bilder. Den inneholder kart, parkeringsmuligheter og generelt alt du trenger før du tar ut på tur.

Vi startet rundt hall11 å gå. Vi var nede igjen ved bilene rundt klokken 13.00. Jeg føler meg hjemme når jeg går i slike omgivelser, og akkurat dette området er mitt favoritt område når det kommer til å løpe i terrenget.

På toppen hadde vi (les: jeg) en matpause. Gutta de var for tøffe til å spise, de fikk tilbud om både riskaker, banan og nøtter. De tok til slutt i mot en liten hånd med nøtter, helt sikkert for å slippe å høre maset mitt. Før vinteren kommer for fullt har jeg planer om å bruke naturen mest mulig. Jeg har som mål i løpet av høsten og få til flere gåturer, begynne smått med løpeturer og få med barna opp i terrenget! Det gjør så godt for kropp og sjel 🙂


I dag har jeg hatt en fin dag på jobb. Etter jobb har vi spist middag før jeg fikk unnagjort ukes handlingen. I kveld skal jeg på barselbesøk og det ser jeg veldig frem til ♥ Håper dere får en fin torsdagskveld. Vi skrives mer i morgen!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.