Skip to content

#sjekk deg

Posted in Treningsglede

God fredagskveld! I dag er det 1 september og Thea Steen skulle blitt et år eldre. Det er fint å kunne bidra til å spre hennes kampanje #sjekkdeg.

Thea Steen døde så alt for ung av kreft. Hun har satt spor i det norsk folket og etterlatt oss et viktig budskap: Vi damer må sjekke oss! Kampanjen #sjekkdeg er startet av Thea selv og det er så flott å tenke på at den vil vare i mange år fremover, redde mange liv og hjelpe å sette fokus på noe så viktig. Takk Thea!

I anledning Thea Steen sin kampanje startet Trude Håland en egen kampanje som heter #løpforthea. Den varer hele året for de som ønsker men har sin hovedperiode gjennom hele september. #løpforthea går ut på at du går, sykler eller løper og samler opp kilometer. 1 kilometer = 1 krone.

Siden jeg fortsatt har løpepause hadde jeg tenkt å ikke delta så aktivt men heller overføre penger uten å telle kilometer. Etter å ha tenkt meg om så syns jeg det blir for dumt, klart jeg må klare å sanke kilometer også i år selv om jeg ikke løper per dags dato. Jeg sykler og går en hel del slik at dette er en vinn – vinn situasjon. En bidrar til å støtte en god sak mens en er fysisk aktiv. I dag har jeg syklet 20 kilometer og er fornøyd med dagens bidrag.

Oppfordrer mine lesere til å delta på #løpforthea, du finner hashtaggen på instagram. La oss alle spre det viktige budskapet som Thea Steen startet. Husk for all den å #sjekkdeg!

Ha en fin fredagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.