Skip to content

Smoothie Fredag!

Posted in Kosthold

God fredag! I dag har jeg lyst å tipse dere om en veldig frisk smoothie, perfekt til helgekos!

Denne smoothien er veldig god, frisk og enkel å lage. Du trenger kun 4 indegrideinser. Jeg ble tipset om denne oppskriften av Cathrine. Til 2 personer / 2 porsjoner trenger du dette:

  • 1/2 ananas
  • 1 banan
  • 1/2 boks kokosmelk
  • 5 isbiter

Miks dette sammen og du har en perfekt smoothie som kan nytes! Jeg sverger nesten daglig til smoothie da dette er en perfekt måte å få i meg nok frukt/bær/grønnsaker. I tillegg er det supert som et mellommåltid. Jeg har endelig fått Lykke til å drikke smoothie og det gjør meg så glad. Den klare favoritten hennes er denne: Smoothie. Jeg dropper gjerne proteinpulveret når jeg lager til barna.

Gi meg en lyd dersom du velger å teste ut denne eller en annen smoothie. Du kan enkelt finne de andre smoothie oppskriftene ved å søke i søkefeltet mitt her på bloggen.


Fredagen min har startet veldig bra med blide unger. I det jeg sendte Lykke avgårde på skolen løp jeg ut for en 5 kilometers løpetur i nydelig høstvær! Etter løpeturen leverte jeg Felix i barnehagen og hadde frokost. Nå skal jeg straks ut dørene for å få unnagjort noen ærend på Bryne før jeg har vippe date hos beste Oddveig klokken 12. Deretter går veien videre til Varhaug hvor jeg har kveldsvakt på verdens beste arbeidsplass. Fin fredag med andre ord. Håper du har en fin dag, nyt det fine været dersom du har muligheten ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.