Skip to content

Troverdigheten min er viktigere enn gratisprodukter

Posted in Tanker og meninger

God tirsdagskveld og hei til deg som titter innom. I dag tenkte jeg å dele mine tanker rundt det å reklamere på blogg og sosiale medier.

Da jeg startet denne bloggen for over 2 år siden nå var jeg veldig tydelig på at jeg ikke ønsket at dette skulle være en blogg hvor dere lesere ble bombandert av annonser og reklame. Jeg vil at bloggen min skal være et koselig tidsfordriv hvor en av og til kan hente motivasjon eller inspirasjon fra. Jeg hadde ingen planer om at bloggen skulle være noe mer enn hobby. Så hvor står jeg nå 2 år etter?

For en stund tilbake mottok jeg min aller første «sponsor» mail. Jeg forstod ikke helt hva jeg leste og mine umiddelbare tanker gikk ut på hvordan vedkommende hadde kommet frem til at jeg skulle få en mail. Jeg som er en helt vanlig jente fra ei lita bygd, som ikke er opptatt av hverken lesertall eller strategi. Jeg som kun skriver blogg fordi jeg liker det men som ikke har til hensikt å tjene penger på den. Var det rent tilfeldig? Mest sannsynlig var det nok det.

Jeg leste denne mailen om chia frø. Jeg skulle motta flere juicer som inneholdt chia frø mot at jeg reklamerte for de på egen blogg og instagram. Videre stod det i mailen at dersom de merket god respons gjennom mine sosiale medier kunne jeg bli tilbudt flere samarbeid ++.

Den mailen er fortsatt ubesvart. Jeg får liksom ikke til å takke nei engang. For meg blir det hele så veldig kjøpt og betalt. Jeg er ikke interessert i å svekke min troverdighet for noen gratis produkter. I tillegg er jeg ikke fan av å prakke på andre et kjøpepress på ting vi egentlig ikke trenger men som samfunnet vi lever i får oss til å tro at vi trenger. Vi trenger da ikke fancy juicer med chia frø fra en leverandør da vi kan lage vår egen tenker jeg.

Dersom jeg tipser dere om noe på bloggen min vil jeg det skal være troverdig og helt oppriktig. Enn så lenge har jeg det fint med slik bloggen min er og håper at dette er noe dere lesere er enige i. Skulle jeg i fremtiden endre mening på dette punktet kan jeg hvertfall garantere dere om at det ville vært samarbeid med noe seriøst, noe jeg genuint kunne gått god for. Nei dere – min troverdighet er så mye viktigere enn noen chiafrø!

Ha en fin tirsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.