Skip to content

Uke 35

Posted in Hverdagsliv

Jeg startet uken med sykdom og derfor kommer en forsinket ukesoppdatering. Håper dere er friske og raske!

Ukens opptur:
Shoppingdag sammen med Lene var sykt gøy men jeg tror at et døgn i Oslo med fine jenter må få en knapp seier! Jeg var sammen med Rita, Linn Tove og Tonje hele reisen. Alt det vi fikk utav det døgnet kan jeg nesten ikke tro. Osloturen må derfor bli ukens opptur – en tur jeg kommer til å leve lenge på!

Ukens nedtur:
Jeg fikk et uhyggelige møte med fortiden i forrige uke uten at jeg ønsker å gå mer innpå det her på bloggen.

Ukens høydepunkt:
Å se Hege så glad og ikke minst lykkelig! Det gjør meg glad ♥ 30 åringen vi feiret i helgen var storfornøyd hele kvelden!

Ukens fest:
Hege og Mia sin fest! Også må det nevnes at det er en egen fest å bo sammen med Rita på hotell! Gud så gøy vi hadde det!

Ukens lunsj:
Da vi kom frem til Oslo møtte jeg min gode Maya for lunsj. Varm sol, god lunsj, gode samtaler og kvalitetstid sammen med en av mine næreste venninner!

Ukens kollega: 
Kunne nevnt mange men tror jeg må trekke frem Mari-Anne nok en gang! Det er en sann glede å være på jobb med deg 🙂

Ukens hashtagger:
#sjekkdeg. #løpforthea. #jegermeg. Sjekk dem ut 🙂

Ukens gjensyn:
Må bli å se Rita, Tonje, Linn Tove og Maya igjen! Kjekt å se vennene til Hege også 🙂

Ukens hyggelige møte:
Jeg fikk endelig møte kjæresten til Hege i helgen og fikk så godt inntrykk av han. Veldig fint å endelig få møte han!

Ukens treninger:
Forrige uke ble det som uken før. Sykler frem og tilbake til jobb og slyngetrening. Jeg hadde også spinning og slynge time på fredag, det var kjekt å kjøre den timen igjen!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte en lue og en topp fra shopping dagen sammen med Lene Gravdal. I helgen kjøpte jeg en ny concealer fra merke Clinique som jeg ser frem til å teste ut.

Ukens takknemlighet: 
Det å reise bort gjør at en setter ekstra pris på den som er igjen hjemme og styrer fortet mens du er borte. Franki mestrer det så godt at jeg slapper nesten for godt av på reise. I tillegg til hus og barn tok han på seg toddler rollen uten protest med 2 ekstra barn i tillegg. Vi hadde overnatting av 2 onkelbarn fredag til lørdag – Franki taklet det kjempe fint!
En ekstra: Takk til storebror som alltid stiller opp!

Ukens toddler gøy:
I helgen som var åpnet vi toddlerne igjen til stor glede for oss og alle de kjekke folkene som kommer! Jeg sendte mannen og barn som stedsfortreder for meg som var i Oslo. Utrolig kjekt å få melding at det var nesten 90 (!) unger i hallen på lørdag. Jeg gleder meg allerede til neste toddlertreff som er lørdag 16 sep.

Ukens cravings:
Avo Shake fra Joe & Juice. Egentlig smoothie generelt. Prøvde for første gang et nytt merke i Oslo: Smoothie exhange (usikker om det skrives slik), den var veldig god!

Ukens wish:
Jeg prøvde 2 ullgensere på Oslo Lufthavn, tenker på dem begge to. De var fra merke Holzweiler.

Ukens refleksjon:
At venner er den familien du selv velger ♥

Ukens antrekk: 

Stort sett gikk jeg kledd som på dette bilde over her hele forrige uke. Når en sykler til jobb blir det fort at en går fryktelig mye i treningsklær! Satser på noe mer antrekksbilder denne uken.


Jeg har startet uken med sykdom. Jeg begynte før helgen å bli forkjøla men hev innpå C vit for å bli bedre til helgen. Jeg var god helt til natt til søndag, da ble jeg mer og mer tett. Søndagkveld var jeg godt forkjøla og la meg tidlig i håp om at det ville hjelpe. Jeg ble bare verre til mandagsmorgen og har måttet være hjemme fra jobb nå i 2 dager. Formen nå i kveld er bedre og jeg satser på å være tilbake på jobb igjen i morgen. Gud så godt det er med hverdagen, en savner den ekstra mye først når en ikke kan gjøre de helt hverdagslige tingene!

Håper uken har startet bra for din del! Ha en fin tirsdagskveld videre 🙂

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.