Skip to content

Uke 36

Posted in Hverdagsliv

Mandag, ny uke og valgdag! Jeg starter uken med en fridag og oppsummering av uken som gikk.

Ukens opptur:
Opptur å bli frisk igjen å få hverdagen tilbake etter 2 dager med sykdom.

Ukens nedtur:
Å bli syk. Heldigvis lyttet jeg til kroppen og gjorde fullstendig ingenting i 2 dager slik at kroppen kom seg raskt!

Ukens høydepunkt:
Uten tvil å overraske Cathrine. Kjerag og hyttetur var helt topp sammen med dem selv om vi egentlig kunne gjort hva som helst og det hadde vært kjekt. Felleskap, skape nye minner og gode vennskap betyr så mye for meg. Utrolig kjekt at jeg klarte å lure henne trill rundt, hun hadde ingen anelse!

Ukens treninger:
2 fjellturer og 1 sykkeltur i forrige.

Ukens fjelltur:
Kjerag var BRA! Der må dere reise for å ta turen dersom dere enda ikke har vært der.

Ukens morsomste:
Da Cathrine hadde på seg bind for øynene og musikk i ørene snakket hun høyt om alt hun tenkte undervegs. Det var morsomt det!

Ukens serie:
Game of thrones! Da jeg lå syk begynte jeg like gjerne å se den serien på ny. Jeg såg hele sesong 1 og det hadde jeg aldri gjort om det ikke var fordi den er så bra! Å se sesong 1 igjen gjør at jeg får med meg enda mer detaljer og blir nok en gang imponert over hvor bra det er!

Ukens kjøp:
Jeg har siklet i over 1 år på Finse anorakk og endelig ble den min. Jeg kjøpte min på G-Sport Klepp ♥

Ukens overraskelse:
Jeg ble overrasket på onsdag i forrige uke med frokost på døren av min søster. Det var veldig hyggelig!

Ukens gjensyn:
Veldig kjekt å se Christine igjen i forrige uke♥

Ukens kollega:
Tror det må bli Gjertrud og Elisabet Svanes for spontaniteten og kreativiteten! Hurra for medmennesker som alltid setter andre før dem selv.

Ukens forglemmelse:
Min kjære Cathrine som jeg var så heldig å få være forlover til hadde bryllupsdag i forrige uke. Det glemte jeg og da jeg oppdaget det i helgen på hytten ble jeg så lei meg og full av dårlig samvittighet. Sykdom og full fokus på hennes bursdagsgave i helgen må nok være noe av forklaringen men uansett, det er ikke greit.

Ukens cravings:
Smoothie og Atkins barer.

Ukens/tidenes kommentar:
Jeg har blogget i 2 år nå og har ventet på første negative kommentar en stund. Den kom etter innlegget mitt om at jeg stemte Høyre. Fra Ole: «Og fra nå av leser jeg aldrig din blogg mer! Fatter ikke hvordan du som offentlig ansatt kan stemme Høgre. Men du er godt gift i en rik fam så det henger sammen». Jeg svarte kommentaren under innlegget det gjelder. Jeg tar ikke kommentaren til meg og syns det er synd at mennesker er så fordomsfulle. At jeg stemmer Høyre har ingenting med at jeg er gift å gjøre.

Ukens rare fakta om meg:
Dersom jeg spiser kokt egg spiser jeg kun det hvite og lar plommen ligge igjen. For meg er dette så vanlig at jeg ikke kommer på det. Cathrine var tydeligvis ikke klar over dette og fikk seg et smil om munnen når hun såg hva jeg gjorde med plommen.

Ukens antrekk:

Ha en fin mandag og godt valg!

Beate

Blogglistenhits

 

6 Comments

 1. Maria
  Maria

  Haha! Måtte le når eg leste at du har begynt på GoT på ny. Eg har sjøl kome til sesong 4 😂

  Dette med valg, syns det er bra at du faktisk skriver hva du stemmer 😉 folk må jo stå for det de stemmer, her ble det FrP. Sto mellom H og FrP, Go Erna!😊

  Håpe du får ei fin uke 😁

  11. september 2017
  |Reply
  • Godt eg ikke er aleina med å begynne på nytt på GOT 🙂 Ha en fin torsdag gode deg 🙂

   14. september 2017
   |Reply
 2. Janne
  Janne

  Kem ede vel dæ gula i kokte egg?
  Dæ forstår kje jentene mine helle…lært dæ av morå si?? 🙈

  Fint å høyre me æ fleire om dæ 😂😂

  12. september 2017
  |Reply
  • HAhah, konge at du er like rar som meg eller skal vi kalle alle andre rare som spiser plommen?

   Klem:)

   14. september 2017
   |Reply
   • Nina
    Nina

    Det er jo i plommen godstoffet er 🙂
    Ser sjøl GoT for 3. gong. Blir bare bedre og bedre 🙂

    14. september 2017
    |Reply
    • Kan så være men jeg spiser ikke noe som jeg ikke liker bare for det er godstoff 🙂 Ha en fin fredag Nina 🙂

     15. september 2017
     |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.