Skip to content

Uke 37

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag! Ny uke og nok en ukesoppsummering her på bloggen.

Ukens opptur:
Når jeg ser uken som gikk totalt sett syns jeg den inneholdt en slik fin kombinasjon av alt jeg liker, det var litt av en uke. Mye tid sammen med ungene og mannen, trening, mye sosialt med mine venninner, familieselskap, fotballturnering, bryllup, velvære og toddler for å nevne noe! Super uke med andre ord.

Ukens nedtur:
Etter en slik fin uke er det vanskelig å finne noe som var en nedtur.

Ukens høydepunkt:
Bryllupet til Arild og Ann Mari ♥

Ukens lunsj:
Jeg var så heldig å få komme til Vikeså på besøk til Anne Dagny og fikk servert nydelig club sandwish!

Ukens velvære:
Jeg hadde Magdalena hjemme hos meg mandagskvelden for å legge neglene. For de som måtte lure: i dag en uke etter er neglene mine like fine! Så fornøyd! Ellers var jeg for et vippe påfyll hos Oddveig på fredag, setter sånn pris på kjemien jeg har med henne. Nå har jeg ikke bestilt mer påfyll da vippe extention er forbeholdt vår/sommer for min del.

Ukens kjøp:
Jeg tror det eneste jeg kjøpte til meg selv var ny rens fra Elxir.

Ukens glede:
Min kjære venninne fikk en velskapt gutt ♥

Ukens takknemelighet:
Takknemelig for at Tonje stilte opp på lørdag under lørdagstoddlerne.
Takknemlig for at Siv og Ronny hadde ungene på overnatting mens vi koste oss i bryllup.
Takknemlig for gode venninner!
Takknemlig for passepiken vår Thea som alltid stiller opp.
Takknemlig for mor og søster som stilte opp for Franki.

Ukens feiring:
Vi feiret kjærligheten til Arild og Ann Mari som var veldig fint!
I tillegg feiret vi nevøen til Franki sin 3 års dag.

Ukens treninger:
Jeg fikk meg 3 løpeturer i forrige uke og er godt fornøyd med det!

Ukens spontane:
Tur sammen med Maren. Vi pleier å slite litt med å finne tid til å treffes da begge har turnus og en travel hverdag. Helt spontant spurte jeg henne torsdagskveld om å gå tur og hun kunne. Digger slike spontane dater!

Ukens kollega:
Jeg må få nevne Bente som stiller opp for å hjelpe meg med mine vakter i helgen. Tusen takk 🙂

Ukens kulturelle:
Jeg og Cathrine tok barna våres med på teater tirsdag i forrige uke. Det var så fint og vi koste oss. Togtur, glade unger, teater og gode minner på en tirsdagskveld.

Ukens antrekk:
Forrige uke var bra værmessig og jeg merket at det gjorde noe med lysten til å kle seg litt variert. I tillegg skal det nevnes at jeg hadde en del fri/kveldsvakter i forrige uke som gjorde til at tiden strakk litt mer til. Her kommer hvertfall antrekkene jeg hadde i forrige uke:

Lag deg en fin uke! Vi skrives mer i morgen dere 🙂

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.