Skip to content

Uke 38

Posted in Hverdagsliv

Forrige uke bare suste avgårde og jeg kan nesten ikke tro at vi har nok en ny mandag allerede i dag. Var det ikke nettopp fredag? Her kommer ukesoppdateringen hvertfall.

Ukens opptur:
Livet er fint om dagen selv om det til tider er noe travelt ♥

Ukens nedtur:
Jeg jobbet inn igjen to vakter i helgen siden jeg var i bryllup helgen før der igjen. Det førte til at jeg ikke fikk med meg Lisa sitt selskap på søndag.

Ukens høydepunkt:
Forrige uke fikk vi godkjenning på det nye huset vårt! Jeg ble så lettet og glad siden jeg var innstilt på at kommunen ville klare å finne et eller annet å sette fingen på bare for. Det gjorde de ikke og vi får lov til å bygge det huset vi ser for oss ♥

Ukens nedtelling:
Det er i dag 90 dager igjen til jul! Å som jeg gleder meg!

Ukens kjekke melding å motta: 
Søndag fikk jeg melding av mor om hun kunne låne begge ungene på overnatting førstkommende lørdag. Det satt jeg utrolig pris på da det er fint å ikke alltid være den som spør.

Ukens kjøp:
Sparemodus her. Jeg er litt rar her. Bestemmer jeg meg for å ikke kjøpe noe så går jeg helt inn for det. Jeg har bestemt meg for kjøpestopp frem til jul (gjelder klær til meg selv + interiør). Det beste med en slik detox er følelsen av kontroll og at en setter mer pris på det en har. Oppfordrer alle til å gå inn for kjøpestopp for en kort eller lengre periode. Det er bare positive fordeler ved det ♥

Ukens treninger:
Forrige uke fikk jeg hele 4 løpeturer i tillegg til 1 slyngeøkt. Selv om løpeøktene var korte er jeg likevel fornøyd med at kneet føles bra og at jeg er godt i gang.

Ukens jentekveld:
Forening hos Gro ♥

Ukens måltid:
I foreningen hos Gro fikk vi servert nydelig foccacia pizza! Det var godt!

Ukens kollega:
Tove Dubland og Elisabet Lode: Dere er ikke riktige! Dag og kveld i helgen har de stått på for å gjøre klart til årets loppemarked! Imponerende rett å slett ♥

Ukens lunsj:
Endelig fikk jeg treffe Bente igjen. Tirsdag i forrige uke fikk vi til en lunsj sammen på Kjøkkenet, det var så fint!

Ukens besøk:
Jeg fikk endelig hilst på lille skatten til Catrine og det var så fint ♥
Alle 4 var innom broren min Stian også som har flyttet i egen leilighet, det var også hyggelig.

Ukens familiehappening:
Fredagskveld reiste vi alle 4 på kino for å se premieren på Ninjago. Elsker når alle 4 kan gjøre slike aktiviteter sammen nettopp fordi vi ikke gjør det så ofte.

Ukens irritasjonsmoment:
De som ikke holder avtaler, det er en så dårlig egenskap.

Ukens gode gjerning:
Jeg føler meg som dronningen av Finn om dagen. Minst 20 annonser har jeg lagt ut under kategorien «Gis bort» og det har rett å slett vært en god følelse å få glede så mange! Det skal sies at det har vært litt av et arbeid også men likevel er det mer fordeler enn ulemper med det.

Ukens sanger: 
OK – Robin Schulz
Plot Twist – Sigrid
Feel Good – Felix Jaehn
Rich Love – OneRepublic & Seeb

Ukens barnegullkorn:
Ungene var delvis delaktige i mitt «Gi bort på Finn.no» prosjekt de siste dager. Lykke er kjent med hvordan det hele fungerer og har lite spørsmål. Felix på 3,5 år forstår ikke helt hvorfor vi gir bort møbler o.l. Jeg er opptatt av å forklare ungene det de lurer på og forklarte han alle fordelene ved gi bort ting. Lørdagskveld da han la seg gikk det lenge før han sovnet. Plutselig roper han ned:
«Mamma, kan du komme opp litt?»
Eg går opp og gode Felix sitter i sengen sin med en babybok:
«Mamma, denne vil eg selge fordi eg trenger den ikke lenger. En liten gutt kan heller få den». ♥

Ukens antrekk:

Lag deg en fin uke!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.