Skip to content

Velkommen september!

Posted in Hverdagsliv

September er her og jeg har sånn tro på at den skal gi oss mye fint vær og mange gode dager. Tenkte å gi dere et lite innlegg om hva jeg håper min september vil inneholde.

 • Feiring av beste Hege i Oslo
  Dette har jeg gledet meg til! Hege ble 30 år i juni og feirer dette i Oslo sammen med Mia. Det skjer i dag (!) og jeg reiser opp sammen med 3 andre flotte jenter. Jeg gleder meg til å gjøre stas på Hege og feire henne med et stort brak!
 • Lunsj og besøk hos gode Anne Dagny
  Nå har jeg tenkt så lenge at jeg skulle besøkt Anne Dagny hjemme på Vikeså, endelig har vi funnet en dag for det. Det gleder jeg meg til! Smart som jeg er så inviterte jeg meg bort selv ♥
 • Suprise dag for Cathrine
  Cathrine ble 30 år i august og dette må feires! Det er så fint å kunne gi en opplevelse sammen kontra en ting. Tid sammen med de jeg er glad i er noe av det jeg verdsetter høyt. Cathrine sin suprise er allerede neste lørdag og hun aner ingenting! Å som jeg gleder meg ♥
 • Bryllup
  Vi skal få være med å feire kjærligheten mellom Arild og Ann Mari – det blir så fint!
 • Barselbesøk
  Gode Christine fikk ei lita jente i sommer som jeg enda ikke har fått hilst på. Om få dager skal jeg endelig få møte dem begge igjen ♥
 • Løpe igjen
  Jeg har ikke vært 100% lojal mot treningsøvelser fra fysioterapeut, men likevel har jeg stor tro på at det jeg har gjort til nå har vært bra. Jeg sykler mye, går og gjør øvelser når jeg husker/gidder. Forhåpentlig kan jeg smått begynne å løpe igjen i løpet av september.
 • Delta i #løpforthea!
  Bli med du også!
 • Få ferdig skrape og malings prosjektet mitt
  Gjerdet er ferdig! Hurra!! Nå gjenstår litt lister på taket så er jeg i mål.
 • Oppstart av Lørdagstoddlerne igjen
  Endelig! Det var så leit å måtte skuffe så mange barn og voksne da vi desverre måtte utsette oppstart dagen. Vi hadde planer om å starte for 2 uker siden men måtte avlyse pga håndballskolen. I dag starter vi opp, har du anledning til å komme syns jeg du skal! I Nye Loen mellom 09.00 – 10.30!
 • En crazy natt på hotell
  I dag sover jeg på hotel med ingen andre enn Rita Nevland! Det kommer til å bli helt sjef og garantert en opplevelse. Rita er den kuleste jenta jeg kjenner!
 • Håpe på at kommunen gir oss svar
  Vi har søkt kommunen om godkjenning på våre hus tegninger, jeg krysser derfor fingrene for at vi muligens kan få høre noe fra dem i den kommende måneden.

Jeg har troen på en sykt bra september. Først ut er Oslo weekend! Ha en finfin helg dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Gleder meg til besøk 😘😍

  2. september 2017
  |Reply
 2. Valborg
  Valborg

  Oslo hørtes bra ut!🙏🏼 Kos deg✨

  2. september 2017
  |Reply
  • Oslo var BRA 🙂 Klem

   4. september 2017
   |Reply
 3. Kirsten Refsnes
  Kirsten Refsnes

  Veldigt koseligt å følja deg Beate. At ei natt med godeste Rita på hotell er sikker på varte knallkjekt. Ho er bare gullgod. Kos dokke skikkelig begge to. 👍🎉🍾

  2. september 2017
  |Reply
  • Hei Kirsten! Så kjekt at du følger min blogg 🙂 Rita er gull verdt og jeg hadde et fantastisk døgn i Oslo sammen med henne. Ha en fin mandag 🙂 Klem

   4. september 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.