Skip to content

1. oktober

Posted in Hverdagsliv

God søndagskveld i ruskevær! Rart hvor raskt september gikk forbi, i dag har vi startet på oktober. I dette innlegget tenkte jeg å dele en liten liste av hva jeg håper den kommende måneden skal inneholde for min del.

Familie Bursdager
Oktober er stappfull av bursdager i familien. Mor, Svigermor, Storebror, Svigerinne, Svoger, Svigerfar og nieser. Den kommende måneden pleier å bli ganske full med feiringer ♥

Oppstart av håndball
Nå går vi inn i siste uken med fotball for jente 2010 kullet. Etter høstfeiren starter vi opp håndballtreningene igjen og det blir bra!

30 års fest for beste Gro
Gro fyller i slutten av måneden og feirer dette med jentefest, DET gleder jeg meg til!

Komme tilbake i treningsrutiner
Det å ikke følge en plan gjør at treningen blir litt deretter også for min del. Jeg har derfor bestemt meg for å få mer struktur og faste treningsdager fremover da det er absolutt der jeg trives best!

Starte planleggingen av julegaver
Du leste riktig! Jeg kjøper sjelden noe så tidlig, men liker å starte planleggingen. Hvert år har jeg som mål å være ferdig med julegavene til 1 des for å kunne nyte julemåneden til det fulle.

Ta i bruk høstplaggene
Lite slår å pakke seg inn i tykke gensere, sjerf og lue nå på høsten!

Søke kommunen om igangsettelse
Vi har fått godkjendt rivingen av det gamle huset som står på tomten vår og huset. For å få lov til å starte må vi søke om igangsettelse og da har kommunen kort tid på å svare (3 uker).

Planlegge høsten sammen med mannen
Hver høst får vi litt logistikk utfordringer da mine arbeidshelger skal kombineres med hans håndball. Jeg er en planlegger og liker at ting er i varetatt for å redusere stress og styr. Planen er å sette oss ned i kveld for å se på hvilke helger som blir mest sårbare og forsøke å be fint om hjelp fra familie/venner. Min søster var grei og hjalp oss med 1 helg nå om ikke så lenge ♥

Høstferie
Jeg og ungene har høstferie om en uke!

10 års jubileum i Nye Loen
Fredag 13 okt feirer Nye Loen 10 år og arrangerer familiedag på ettermiddagen. Jeg og Catrine stiller med en halv hall hvor vi har oppe toddler lekene, satser på at det blir en fin familiedag!

Lunsjdater med jentene
Lunsjdate er en av mine favoritt hverdagsgleder og noe jeg prioriterer høyt. Muligens litt for høyt i følge min mann.

 

Selv om oktober betyr mørkere tider, mer ruskete vær og kaldere temperaturer har jeg troen på at det hjelper å tenke positivt. Finne gledene med hver årstid fremfor å være sur over været. Jeg tror at oktober blir fin!

Ha en fin søndagskveld dere og takk for at dere titter innom bloggen min, det gjør meg glad!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.