Skip to content

10 spørsmål på en fredag

Posted in Hverdagsliv

Fredag, endelig! Dagens innlegg er inspirert av bloggeren Caroline, 10 spørsmål på en fredag ♥

 1. Hva spiste du til frokost i dag?
  Tine Fyldig Gresk yoghurt med havregryn og nøtter. Stort glass vann før og etter. Enkelt, godt og mettende.
 2. Hvis du hadde fri fra jobb i dag, hva ville du gjort?
  Da ville jeg spist frokost med ungene før jeg fikk Lykke avgårde på skolen. Etter Lykke hadde gått hadde jeg klemt litt på Felix før vi syklet eller sparket bort til barnehagen. Fra barnehagen hadde jeg møtt en venninne og tatt en fin joggetur. Etter dusj ville jeg invitert med meg mannen som har kort dag på fredager til å bli med på en lunsj innover. Etter lunsj ville jeg tatt med meg Franki på Drømmekjøkkenet slik vi kunne sett sammen på hva vi ser for oss i det nye huset. Å jeg merker allerede nå hvor mye jeg gleder meg til å gjøre dette prosjektet sammen med min kjære ♥ Ettermiddagen ville jeg latt ungene bestemme både middag og aktivitet, håper de hadde valgt en sykkeltur i nærmiljøet eller til en lekeplass. På kvelden ville jeg lest og sunget for begge ungene mens jeg gledet meg til en fredag på sofaen med The Voice i bakgrunnen. Det ville vært en perfekt fridag!
 3. Hva var det siste som fikk deg til å le?
  Det må være Ane på jobb. Hun er nok den personen som oftest får meg til å le. Ut av det blå sier hun de rareste ting som bare smelter mitt hjerte ♥
 4. Hva var det siste som gjorde deg skikkelig flau?
  Det som umiddelbart slo meg var onsdagskveld på jobb. Vi personal satt i pausekroken vår mens de som bor ved sykehjemmet satt foran TVèn. Da pausen var slutt var det god stemning og mye latter blant oss personal. Da jeg gikk forbi TVèn og så at de satt å så på ulike dildoer som ble vist frem ble jeg faktisk litt flau. NRK sitt forbruker inspektørene hadde et innslag om dildoer blant annet. Normalt ville jeg ikke syns det var flaut men på et sykehjem ble det bare, ja ikke helt passende.
 5. Når gråt du sist?
  Da Thomas sang på The Voice forrige fredag. Nå har jeg allerede klart å nevne det programmet hele 2 ganger i dette innlegget.
 6. Hva lengter du etter akkurat nå?
  Det tror jeg må være sol og varme. Nå som det blir kaldere og mørkere har jeg lett for å lengte ned til Spania og varmen.
 7. Hva ser du mest frem til denne helgen?
  På lørdag skal vi feire at Gro snart blir 30 år. Det feires hjemme hos Gro med en ordentlig jentefest og jeg gleder meg veldig! Det skal bli fint å få lov til å gjøre stas på en så vakker person som det hun er!
 8. Hvem klemte du sist?
  Jeg fikk klem sist av ungene i går kveld når jeg la dem. Det er noe av det beste jeg vet – nattaklemmen fra dem ♥
 9. Hva er den siste tekstmeldingen du har på telefonen?
  «Fikser det :)» fra min bror Stian.
 10. Hva er den perfekte helgen for deg?
  Enten en helg sammen med Franki og ungene helt uten planer – eller stikk motsatt – med flere planer. Jeg liker begge deler veldig godt. Jeg ser like mye frem til en helg uten noen planer, der vi bare tar dagene som de kommer selv om det er sjelden. Oftest har vi mye på planen i helgene og de er minst like fine. Vi liker det aktive livet som vi har valgt å leve men vet å sette pris på det å bare gjøre ingenting også.

Lag deg en fin fredag. Minn deg selv på at for å få en fin dag må en være god mot seg selv og andre. Si noe bra til deg selv, gi et smil til en fremmed og en klem til en kollega. Vær raus og dagen din blir ekstra fin. Vi skrives i løpet av helgen.

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Så snill du er, glede meg masse til i mårå vennen😍

  20. oktober 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.