Skip to content

Det skal bli godt med høstferie!

Posted in Hverdagsliv

Jeg har avsluttet arbeidshelg i dag og kunne ikke vært mer klar for høstferie. Det skal bli så fint ♥

Vi har det ganske hektisk på jobb om dagen og da er kjennes det godt å kunne få litt fri nå. Jeg elsker jobben min og ville aldri vært foruten, men nå kjenner jeg at jeg trenger å koble av. Lade batteriene slik at jeg er klar om 1 uke igjen.

Pappaen i huset skal jobbe så det blir jeg og ungene som tar høstferie. Ungene tar fri hele uken fra SFO / barnehage og jeg helt fri fra jobb. I morgen tidlig reiser jeg med ungene opp til hytten med 2 ekstra barn. De har begge fått lov til å ha men en venn og det blir veldig fint. Ungene er helt i 100!

Vi blir på hytten til onsdag, da vender vi hjemover igjen. Torsdag skal vi i selskap til gode Vida og på fredag skal vi delta på Nye Loen sin 10 års jubileum. Der arrangeres det familiedag og vi fra Lørdagstoddlerne stiller opp med leker/utsyr til alle småbarn. Ah, det blir fint med ferie. Det jeg gleder meg mest til er nok å slippe å ha vekkeklokken på, FOR en glede!

Jeg pakker nok med meg pcèn til hytten siden jeg har en plan om å få over noen filer fra min gamle mac til min nye. Dersom dere ikke hører fra meg fra hytten så skal jeg gi en lyd når vi kommer hjem igjen på onsdag.

Høstferie eller ei: Ha en fin uke i den som kommer. Først, nyt søndagskvelden!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Valborg Skjerahaug
  Valborg Skjerahaug

  Velfortjent ferie!🙏🏼

  8. oktober 2017
  |Reply
  • TAKK 😉 Lykke til med eksamener!

   9. oktober 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.