Skip to content

Du er helt unik!

Posted in Hverdagsliv

Gratulerer med 30 års dagen Gro!

Ingen er som henne. Hun er helt unik. Jeg er så glad for at akkurat hun er min bestevenn. Hun blir 30 år i dag og jeg har lyst til å benytte anledningen til å fortelle henne hvorfor hun er så høyt verdsatt for meg. Jeg skal hvertfall forsøke.

Gro er som min familie. Hun vet alt om meg og mine, stiller alltid opp og er en av de første jeg ringer til med både positive og mindre positive beskjeder. Hun er den som oppriktig bryr seg om meg og mine, alt fra mine unger, mann, mine søsken, min familie og ikke minst mine venner. Som dere forstår har Gro et enormt stort hjerte.

Jeg kjenner ingen som har så mye omsorg for andre som henne. Hun stiller opp for alle rundt seg og er aldri langt vekke. I hennes selskap er jeg alltid glad og avslappet, føler meg alltid ivaretatt og setter stor pris på at både latteren og tårene sitter løst.

Alle burde hatt en person som Gro i livet sitt. Da ville det vært mer kjærlighet og godhet i denne verden.

Det var en stor glede å få overraske henne med London tur i forbindelse med hennes store dag. Jeg gleder meg sånn til å vise henne enda mer av London i full julestemning i desember. Å det skal bli så fint!

Gratulere med den store dagen vennen, jeg sender deg en stor klem og gleder meg til å se deg i morgen kveld igjen. Ha en nydelig dag, husk at du er helt unik og at jeg digger deg!

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Tusen takk for så mange fine ord vennen min😍 Eg blir så rørt og glad og takknemlig.
  London blir heilt fantastisk,glede meg til å finne hotell😊😘 Kjempe glad i deg. Klem

  26. oktober 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.