Skip to content

Fridagen godt brukt!

Posted in Hverdagsliv

Torsdagen min har vært kjempe fin tross mye regn og hardt arbeid.

I dag har jeg hatt helt fri og det er nok en gang det som er fantastisk med turnus livet! Jeg har arbeidshelg og er ikke lei meg for det! Dagen i dag har vært effektiv og god. Jeg har vært nede i huset som vi skal rive. Før vi kan rive huset må hele huset tømmes. I dag har jeg derfor vært nede og fylt en hel container full. Kjekt å få besøk av beste Gro mens jeg holdt på, i tillegg kom Franki også å hjalp meg helt i slutten.

Etter at containeren var på grensen til overfylt var det digg å komme hjem for å få en varm dusj. Jeg var godt skitten og kald etter å ha bært utallige lass med mye forskjellig ut og inn i regn. Dusjen ble derfor ekstra lang i dag.

Ettermiddagen har vi kun slappet av her hjemme mens mannen har vært på et kurs med jobben + trening for guttene i hallen. I dag var jeg tydelig på at vi kun skulle være hjemme å slappe av og det var deilig. Tror både jeg og ungene hadde godt av det.

Her inne på bloggen blir det lite variasjon om dagen og jeg håper dere er tolmodige med meg. Jeg har lovet meg selv at bloggen ikke skal være et stress moment eller ta opp tiden fra andre ting som betyr mye for meg. Familie, venner, jobb og trening er blant annet det som alltid vil bli prioritert. Verv som trener, bursdager og planlegging av nytt hus vil naturligvis også komme før bloggen. Slik må det være. Håper dere forstår det ♥

Jeg har et ønske om at denne bloggen skal by på variasjon men ser at akkurat nå klarer jeg ikke å levere det. Det er ikke fordi jeg ikke vil, tiden strekker bare ikke helt til. Så da vet dere det, dersom noen av dere lurer på hvorfor bloggen er sånn halvvegs for tiden.

Nå skal jeg runde av her og nyte litt tid sammen med mannen som kom inn dørene for ikke alt for lenge siden. Håper dere har det fint og at dere gleder dere til helg. Ha en fin torsdagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.