Skip to content

Halloween feiring vell blåst!

Posted in Hverdagsliv

God tirsdag! I dag er den store dagen for mange barn, nemlig den store Halloween dagen. Ungene her i hus har hatt en flott markering.

Endelig var det Felix sin tur til å bli med storesøster og co på Halloween. Han har snakket om dette i dagevis og i dag når han våknet alt for tidlig var han så klar for Halloween! Han ble hentet tidlig i barnehagen og vi har skjært ut gresskar hele familien. Vi pyntet trappen sammen og gjorde oss klar med kostyme og ansiktsmaling. Ungene var først invitert ned til Halloween party hos venner før de gikk sammen en hel flokk rundt. Ble så glad over å se hvor mye det betyr for dem å gjøre noe sammen med både vennene sine mens også med oss voksne. Det var helt klart supert med mye snop i bøtten men likevel fikk jeg inntrykk av at det som gledet dem mest var å være sammen.

Etter en solid runde oppe på Rosk gikk vi nedom Farmor før vi måtte vende nesen hjem. Ungene var godt slitne selv om de hverken hadde tid til å bade eller kle av seg, det var minst like gøy å komme hjem å få åpne døren for andre skumle barn.

Halloween blir det du gjør det til. En kan fint gjøre denne tradisjonen til en fin tradisjon uten at den innebærer de store utgiftene. Våre 2 gresskar kostet 100kr for begge. Mosen og bladene fant jeg ute i naturen mens jeg gikk tur i dag. Bøttene, spindelvevet, dødningshodet er fra flere år siden som jeg drar frem hvert år. Funker like godt år etter år. Den svarte flaggermusen og den hvite krukken har Lykke laget selv. Kostymene er nye i år da Lykke sin var for liten etter å ha brukt den sammen i 3 år. Men her kan en absolutt gjøre det rimeligere ved å enkelt ta et laken for å være et spøkelse. Eller ha helt sorte klær å skummel sminke i ansiktet. Jeg syns det viktigste uten tvil er at barna gjør noe sammen.

Vi skrives!

Beate

 

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.