Skip to content

Høstferien har gjort meg så godt!

Posted in Hverdagsliv

God torsdag i regnet! Her har det nettopp pøst ned noe som kan oppsummere årets høstferie godt. Likevel har denne ferien vært så god på alle måter.

Vi kom hjem igjen fra hytten i går og det var godt å se Franki igjen ♥ På hytta har vi slapt av, kost oss, lekt inne, lekt ute, spilt spill, tegnet, spist godt mat og vært på små fjellturer. Å reise alene med 4 barn gikk veldig fint, vi er heldige som fikk låne Nathalie og Leander med oss.

På søndag når jeg gikk fra jobb var jeg så ferdig. Så sliten og så trøtt i hodet av alt. Jeg har derfor brukt denne uken til å bare hente meg inn, ta igjen for mye tapt søvn og det har vært så godt. Nå føler jeg meg uthvilt, opplagt og full av energi igjen. Nå kunne jeg gjerne gått på jobb igjen allerede i dag men jeg skal ha ferie noen dager til.

På hytten har jeg lagt meg klokken 22.00 og det har vært så godt. Tidlige morgener med 4 unger har gått helt fint ettersom jeg har vært uthvilt. En påminnelse om at jeg burde bli flinkere hjemme også til å ta noen kvelder hvor jeg legger meg tidligere.

Nå som jeg føler meg uthvilt kommer overskuddet tilbake, treningsgleden, gleden for å spise bra mat og gleden over det å skrive til dere. Utrolig hvor viktig det er å lytte til kroppen og la den få ro inni mellom ♥

Jeg og ungene er hjemme og har noen ærend før jeg skal videre til Bryne for å møte gode Polly for lunsj. Gleder meg til det! I ettermiddag skal vi ned til Chris og Silje for å feire Vida sin bursdag. Det blir en fin dag!

Lag deg en fin torsdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.