Skip to content

Interiør: Skal, skal ikke?

Posted in Interiør

God lørdag dere! Nå er det alt for lenge siden jeg har delt et innlegg innen kategorien «interiør» og det er derfor helt på tide.

Over har jeg funnet frem noen interiørbilder som jeg har delt på bloggen før. Grunnen til at jeg deler dem igjen er fordi jeg går å tenker litt på dette om dagen. Hvor mye skal vi gjøre før vi selger huset vårt neste år? Vi har allerede gjort mye siden huset stod nytt så det er i tilfelle ikke snakk om de store endringene. Hvor mye penger skal en legge i evt en liten oppussing? Vil en få igjen for å investere mer i denne boligen når en selger? Eller vil det egentlig ikke ha noe å si? Har det virkelig noe for seg er nok det jeg lander mest på.

De som kjøper dette huset vil mest sannsynlig gjøre sitt personlige preg uansett. Men siden jeg vet at førsteinntrykket og estetikken betyr noe er det helt naturlig å tenke på dette. Begge stuene våres er jeg veldig fornøyd med. Gang og gjestetoalett er også modernisert den senere tiden. Vaskerommet er jeg godt fornøyd med etter jeg la det ny gulvet og kledde inne varmtvannsberederen. Barna sine soverom er jeg veldig godt fornøyd med, det blir kjipt å la borgen til Felix stå igjen her men den hører til soverommet og da blir det slik. Det største soverommet i huset som vi voksne har er ikke gjort noe med på 9 år. Da malte jeg det den gang og satte inn ny garderoben. Det er først og fremst dette rommet jeg tenker på om jeg skal male på nytt for å skape et mer tidsriktig inntrykk. Skal skal ikke?

Ønsker dere en riktig fin lørdag!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.