Skip to content

Kjøkken inspo

Posted in Interiør

Jeg merker at jeg suges mot interiørblader, instagram og pinterest om dagen for å få inspirasjon. Under har jeg funnet noen kjøkken favoritter som jeg tenkte å vise dere på bloggen.

Det er utrolig kjekt å få lov til å bygge eget hus, jeg føler meg veldig heldig! Hodet mitt er fullt av ideer og det jeg tenker mye på om dagen er kjøkken og gulv. Kjøkkenet vårt i det nye huset er tegnet inn som allrommet i huset, det er det rommet vi kommer til å bruke mest. Det er et rom hvor mye foregår og et rom det er viktig å trives i. Under kan dere se litt inspo bilder:

Det finnes så mye lekkert. Alle disse bildene er hentet fra Pinterest. Her vi bor nå har vi sort kjøkken og jeg synes det er utrolig mange lekre sorte kjøkken der ute, likevel suges jeg mot det hvite. Vi er derfor klar for et hvit kjøkken nå og jeg gleder meg til å forme vårt kjøkken.


Lørdagen vår har startet rolig med lang frokost sammen med Thea Sofie og Nathalie som sov over her. Mannen er i Bergen i helgen og jeg har derfor fått hjelp med ungene av de to siden jeg var på jobb i går kveld. Ny kveldsvakt venter i kveld og da skal ungene få sove hos min mor. I skrivende stund er mini i selskap hos en nabogutt, han har gledet seg sånn! Lykke har besøk av en venninne og da ble det kjøkken inspo søking på meg. Klager ikke 🙂 Lag deg en fin lørdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.