Skip to content

Ta godt i mot bøssebærerne i dag

Posted in Beate Tipser

God søndag! I ettermiddag starter årets største dugnad, tv aksjonen. I år er det skolegang og håp som er i fokus.

I fjor gikk jeg sammen med Lykke, håper hun eller evt begge ungene vil være med i år. Vi som bærer bøsser skal møte opp kl 16.30 og dere der hjemme kan vente oss ute etter det. Pass på å være hjemme i ettermiddag for å støtte en god sak.

«Mindre enn to prosent av de humanitære budsjettene i verden går til utdanning. Når barn i krig og konflikt ikke får lære, står et helt lands fremtid på spill. Det vil Unicef være med på å forandre ved å bruke midlene fra årets TV-aksjon på barn.

Innsamlingsrådet har tildelt TV-aksjonen 2017 til Unicef. Pengene som samles inn skal gå til deres arbeid for å skaffe barn rammet av krig og konflikt utdanning. Landene Unicef har valgt å søke om midler til er Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.» (nrk.no). 

Lag deg en fin søndag ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.