Skip to content

Ting som skulle vært gjort

Posted in Hverdagsliv

Jeg tror at alle kan kjenne seg igjen i dette. Det er enkelte gjøremål som vi vet burde bli gjort men av en eller annen grunn bare blir utsatt. Her har dere mine.

Jeg er en person som får gjort endel i løpet av en dag. Det vil ikke si at jeg ikke har mine punkter som aldri blir krysset av:

 • Lage 1 års album til Felix.
  Jeg har laget en fotoalbum til Lykke fra hennes første leveår. Den har jeg brukt veldig mange timer på og laget hver side for hånd. Albumet har stor glede for Lykke og hver gang hun ser i den får jeg så dårlig samvittighet for lille Felix som enda ikke har fått tilsvarende.
 • Legge over filmer/bilder fra mine gamle mac til min nye.
  Dette skyver jeg bort dels fordi jeg vet det vil ta mye tid for å få over alt men også fordi jeg ikke helt har peiling. Jeg er livredd for å slette noe og utsetter det bare. Mulig noen av dere som leser bloggen min har et godt tips her om hvor en kan få hjelp til slikt? Jeg hørte med Power nede på Nærbø men de tok timebetalt for jobben og anbefalte meg da heller å forsøke på en annen måte for at det ikke skulle bli for dyrt.
 • Redigere og lage filmer av alle klipp jeg har filmet de siste 7 årene.
  Da vi ble foreldre for første gang kjøpte vi et god videokamera som har blitt flittig brukt. Alle de klippene vi har filmet har jeg veldig lyst til å lage filmer av!
 • Vaske vinduer
  Dette kan jeg ikke fordra og da blir det automatisk utsatt og utsatt.
 • Være ajour med å stryke klær
  Drømmen må være at hvert plagg som krever en runde med strykejernet får det før de henges inn i klesskapet. Slik er det ikke, haha.
 • Rydde i julepynten min
  I fjor husker jeg at alt det som ikke kom opp av kassene bare ble liggende igjen i kassene. Dette året har jeg derfor som mål å sortere litt for å bli kvitt det jeg ikke bruker lenger.
 • Ta enda mer bilder/film av barna
  Kan vel aldri ta nok?
 • Sortere i utkledning`s kisten
  Jeg har en stor kiste oppe på soverommet vårt hvor jeg har mye klær i. Både utkledning`s klær og kostymer finnes oppi der. Jeg har også tatt vare på endel av mine egne klær som jeg tenker kan være kjekt for ungene i fremtiden. Ulempen med en slik kiste er bare at den en alltid i konstant kaos og rot legges ofte oppå kisten.
 • Kaste innhold i nattbord skuffene
  Jeg kikket nylig oppi nattbord skuffene og angret raskt på det. Der var det mye som kunne blitt kastet..
 • Lage fotobøker
  1 års albumen til barna scrapper jeg selv. Resten av bildene må jeg få inn i fotobøker slik at ungene kan glede seg over dem fremfor de bare ligger inne på en pc eller ekstern harddisk.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene over her?

En vakker dag sier jeg bare ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.