Skip to content

Uke 39

Posted in Hverdagsliv

Ny uke er foran oss, det er alltid en god følelse! Etter en slapp søndag var jeg helt klar for en god start i dag.

Ukens opptur:
Tror det må være loppemarkedet på jobb. Det er mye jobb før, undervegs og etterpå men jammen er det så verdt det! Det er så unikt å se hvor mange dette gleder, alt fra pasienter, pårørende, personal og folk ute i nærmiljøet! Å kunne invitere til en slik dag hvor en kan vise at et sykehjem kan være fylt med glede, humor og varme, det er stort!

Ukens nedtur:
Min kjære gamle iphone 5 klarte ikke å fungere uten konstant strøm i forrige uke og det passet meg på ingen måte. Jeg nekter å være en del av et samfunn som stadig må kjøpe nytt hele tiden når en egentlig ikke trenger det. Min iphone er helt fin den, ingenting galt med den, helt til batteriet gikk da… Jeg løste det heldigvis på en god måte!

Ukens høydepunkt:
Muligens loppemarkedet!

Ukens kollega:
Klarer ikke å nevne en konkret da jeg i utgangspunktet føler meg veldig heldig som har så mange gode rundt med. Torsdag var en veldig fin dag på jobb sammen med Gro ♥

Ukens kupp:
3 for 2 på sko hos Eurosko/DNA M44. Det var på ingen måte planlagt men da jeg gikk forbi plakaten som lyste stort «3 for 2» kunne jeg ikke unngå å gå inn. Jeg vet at ungene trenger nye vintersko og jeg elsker å ligge i forkant. Siden jeg har shoppestopp syns jeg det var et stort kupp å få nye vintersko gratis på kjøpet! Juhu!

Ukens tips:
Iphoneklinikken eller mobilklinikken på M44. Dette var også helt spontant på lørdag. Vårt ærend var i utgangspunktet å kjøpe selebukse til Nathalie. På veg til H&M gikk vi da forbi denne telefonklinikken og jeg gikk innom for å høre om det var håp for min Iphone 5. Jeg fikk helt nytt batteri og jeg kødder ikke: mobilen er som ny! Det kostet meg 600kr, vell verdt pengene!

Ukens treninger:
3 styrkeøkter, 1 spinning og 1 løpeøkt.

Ukens fokus:
Mobbing! Jeg syns det er så viktig og jeg blir så glad når dette er et tema på foreldremøte i forrige uke. Jeg heier på alle barn / voksne som ikke bare ser men faktisk gjør noe med det de ser ♥

Ukens lunsj:
Ingen lunsjdater i forrige uke.

Ukens kjekke kveld:
På lørdag fikk vi barnevakt og inviterte oss selv bort til Janne og Espen. For en fin kveld det ble!

Ukens gjensyn:
Alltid godt å se Nathalie igjen.

Ukens snille:
Min lillebror Espen var grei å hjalp meg med et lass til pytten, gull verdt med god hjelp!

Ukens film:
Sleepless. Var helt ok+

Ukens velvære:
Jeg kjøpte meg ansikts pads fra Camilla Phil i forrige uke. Oh my, de var digg!

Ukens antrekk:

God mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    Takk i lige måte vennen😍

    2. oktober 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.