Skip to content

Uke 40

Posted in Hverdagsliv

Mandag og høstferie! Vi skal straks avgårde til hytten men hadde lyst til å oppsummere uken som gikk.

Ukens opptur:
Forrige uke ble det mye jobb. Det ble en intens uke og jeg må si det var en enorm opptur å komme til arbeidshelg hvor ledelsen hadde tatt riktig vurdering med å leie inn ekstra personell. En fryd å jobbe på et sted hvor en blir sett og hørt.

Ukens nedtur:
Muligens været? Var det bare meg eller regnet det hele sist uke utenom søndag? Høsten er fin den men om det regner uten pause blir det meste så upraktisk.

Ukens høydepunkt:
Få bli med J7 på sin siste fotballkamp i Loen. Normalt får jeg ikke med meg noen av kampene fordi de spilles hver onsdag når jeg har kveldsvakt. Forrige uke byttet jeg vakt med Bente og gikk på dagen. Kjekt å få være med på siste kampen!

Ukens kjøp:
Ingen. Jeg har tenkt å holde shoppestopp frem til desember. Unntak av nye løpesko, det må jeg ha fordi jeg merker at jeg får lite demping i de jeg løper på nå.

Ukens treninger:
Mandag: Løp 4 km
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Fylte en container
Fredag: Løp 5 km
Lørdag: Fri
Søndag: Løp 5 km.

Ukens kollega:
Kjære Ane! Jeg håper du aldri slutter på Klokkarhagen, du er helt fantastisk å jobbe sammen med. Du får meg til å le uansett hvor kaotisk og hektisk ting kan være til tider. Jeg er så glad for at du er min kollega ♥

Ukens lunsj:
I forrige uke ble det ingen.

Ukens bursdager:
Mor, Svigermor og Anne hadde bursdag forrige uke 🙂

Ukens mest imponerende:
J7, dere imponerte på onsdag! Dersom noen husker tilbake til onsdag ettermiddag mellom 18-19 klarer dere å skjønne hvorfor jeg er imponert. Det regnet de verste regnbyene og det var store mengder nedbør. Alle var søkk våte! Jentene gjennomførte en av sine beste kamper (med beste mener jeg best innsats) og det var ingen sure miner tross alt regnet. Kampen på banen ved siden av ble stoppet pga været, desto mer imponerende var det at jentene våre løp helt til slutt!

Ukens cravings:
Yogurtnøtter.

Ukens takknemelighet:
Her må jeg få trekke frem min gode svigerfar! Han gjør en kjempe innsats for oss som byggeleder for vårt nye hjem. Tusen takk for all hjelp vi får!

Ukens lekedate:
Alltid godt å være sammen med Catrine og ungene! Takk for kjekk lørdagsformiddag 😉

Ukens antrekk:

Ha en fin ukestart og fin mandag! Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.