Skip to content

Uke 41

Posted in Hverdagsliv

God mandag og hei til deg som titter innom. Jeg starter uken med å oppsummere den som gikk. Enjoy.

Ukens opptur:
Høstferien uten tvil. SÅ deilig å roe ned, slappe av, gjøre de små men viktige tingene i livet: være sammen!

Ukens nedtur:
Jeg tror det må være all sult som er i verden. Jeg blir så lei meg av å se/lese nyhetene når en aldri ser en ende på sultkatastrofen som bare forverrer seg.

Ukens høydepunkt:
Ingen konkret enkelt hendelse. Mer summen av hele uken. Hyttetur, feriefølelsen, tid sammen og ro.

Ukens konkurranse:
Jeg meldte Lørdagstoddlerne på en Facebook konkurranse for en liten stund siden. I forrige uke fikk vi beskjed om at vi var videre som topp 5 og at den som fikk flest stemmer på Facebook ville vinne 10.000 kr av Nærbø Rør og Elektro. NRE potten heter konkurransen. Da vi var blant topp5 gikk det opp for meg hva 10.000kr betyr for Lørdagstoddlerne og jeg bryr meg ikke om å «mase» litt på folk. Litt mas som tar folk 3 sekund gav resultat: Vi vant! Hurra!!

Ukens spenning:
Forrige uke ble siste søknad sendt til kommunen. Søknaden om å få klarsignal om å starte. Jeg merker at det er spennende å sjekke e-mailen hver dag i tilfelle svar.

Ukens beste dag:
Jeg tror det må bli lørdag. Dagen startet i Loen med Lørdagstoddlerne. Etter lek i Loen spiste vi lunsj hjemme og slappet av før vi syklet ut. Turen gikk ned til en barnehage hvor vi lekte lenge sammen med Catrine og eldstegutten hennes. Etter leking ute syklet vi ned for å kjøpe lørdagsgodt før vi hadde veldig godt måltid hjemme hos Catrine. Vi var sammen med dem hele dagen og det var veldig fint.

Ukens feiring:
Vi feiret Nye Loen sin 10 års dag på fredagen. Vida ble også feiret på torsdag i forrige uke. På fredag var jeg og Felix borte hos min bror som hadde bursdag men ikke tid til å feires.

Ukens refleksjon:
Vi voksne har nok lett for å tenke at unger krever spennende aktiviteter og mye action for å ha det kjekkest mulig. Det er helt feil. Unger har lite krav så lenge vi voksne er tilstedet og sammen med dem. Etter 2 dager på hytten spurtene jeg ungene hva som var kjekkest på hytten. Begge ungene nevnte da at det var veldig kjekt da vi løp opp og ned i bakken utenfor hytten. Det hadde jeg hvertfall ikke trodd. Men når jeg tenker meg om hadde vi det veldig kjekt, det var noe vi gjorde sammen, det var mye latter og positiv energi.

Ukens treninger:
Jeg fikk en bakkeintervall økt og en kort løpetur. Onsdag i forrige uke kjente jeg litt tendenser til smerter i kneet og hadde derfor treningsfri frem til i dag.

Ukens snille:
Alle som stemte Lørdagstoddlerne frem til seier 🙂 Takk for bryet til dere som stemte!

Ukens frustrasjon:
I forkant av høstferien hadde jeg sett sånn frem til å sove lenger enn 06.00. Det å ikke ha vekkeklokke på men å våkne uthvilt av en av ungene er helt fantastisk. Den ene morgenen var klokken kun 04.00 da Felix ville stå opp. Jeg ble så frustrert! Heldigvis skjer ikke det ofte lenger.

Ukens lunsj:
Jeg møtte gode Polly for lunsj på torsdag i forrige uke og det var såå fint!

Ukens serie:
Vi har begynt å se «The Fall». Usikker om jeg har nevnt den her på bloggen før. Anbefales!

Ukens rørt til tårer:
Hovedgrunnen til at jeg elsker The Voice er fordi det finnes så utrolig mange dyktige sangere der ute. I fredagens program fikk vi se Thomas på Team Lene og jeg bare gråt! For en nydelig stemme!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte meg nye løpesko hos G-Sport Klepp. Jeg trengte sårt nye til å bruke her hjemme på tredemøllen min. Gode Oddveig er bare et tastetrykk unna og det er alltid like kjekt å være hos G-Sport Klepp.

Ukens tips:
De nye padsene og maskene til Camilla Phil i samarbeid med Vita. Hvilken hverdagsluksus og de funker faktisk!

Ukens antrekk:

Lag deg en fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.