Skip to content

Uke 42

Posted in Hverdagsliv

God mandagskveld! Her kommer en oppsummering av uke 42 som nå er forbi.

Ukens opptur:
Gro sin reaksjon da hun åpnet gaven min. Det betyr uendelig mye å kunne glede et menneske en er så glad i ♥

Ukens nedtur: 
Forrige uke var en litt daff uke for min del. Jeg følte meg litt trett, vondt i hode og litt for lite overskudd. Håper det er helt forbigående.

Ukens høydepunkt:
Gro sin jentefest! Så fint å være samlet for henne ♥

Ukens treninger:
Det ble 1 styrkeøkt og 2 løpe økter. Ettersom jeg er dårligere i kneet har jeg nå satt treningsfri frem til jeg har fått vært hos legen igjen i neste uke. Kjedelig.

Ukens kjøp:
Ingenting til meg, eller jo, ny sminke. Det var 3 for 2 på all Jane Irredale sminke hos Krystall Hud & Velvære. Men: Jeg fikk kjøpt enda flere julegaver i forrige uke og det føles så godt! Jeg gleder meg til å slippe all butikk og kaos i desember. I år tror jeg faktisk at jeg klarer å bli ferdig før desember kommer, det har vært målet i mange år.

Ukens kollega:
Kjære Ane! Hva skulle jeg gjort uten deg på jobb? Håper jeg slipper å finne det ut ♥

Ukens avsløring:
Endelig, å da mener jeg endelig kunne jeg gi Gro hennes gave. Jeg har kjøpt flybilletter til London i desember for oss 2 og jeg er så glad for at jeg slipper å holde det inne lenger. Å som jeg gleder meg!

Ukens lunsj:
Jeg møtte gode Tonje for lunsj på Kafe Jærbuen på Nærbø. Imponert over hvor fint de har fått det etter oppussingen!

Ukens kupp:
Jeg ble heldigvis tipset om 30 % på all lego i helgen og slo til! Takk til mor som hjalp til med barna mens jeg dro innover!

Ukens gode gjerning:
Må være å gå som bøssebærer på søndag. Føles bra å bidra i det små!

Ukens takknemlighet:
Forrige uke kjente jeg ofte på hvor takknemlig jeg er for at jeg har en mann som er en så tilstedeværende pappa og som etter min mening prioriterer barnas beste til enhver tid.

Ukens oppstart:
Endelig er håndball jenter 7 i gang igjen å det er såå gøy!

Ukens samtale: 
Under lunsjen med Tonje hadde vi mange gode samtaler som vi pleier å ha når vi møtes. Alt fra hvor privatgrensen på bloggen går til det å være fra en liten bygd. Fint å ha deg Tonje i livet mitt ♥

Ukens omtanke: 
På søndag var vi hos svigers i anledning svigerfar sin bursdag. Setter utrolig pris på at dem respekterer at jeg ikke spiser kaker/vafler men heller spør: «hva kan jeg finne til deg Beate?». Er så fint å være sammen med folk som tar deg for den du er!

Ukens beste værdag:
Det var så deilig å kjenne solen varme på søndag. Selv om vi var innendørs endel på formiddagen var det fint å kunne være ute hele ettermiddagen. Vi var alle 4 nede i pyttaskogen og Bø skule, deretter var jeg og ungene ute med bøssen. Ja til flere slike høstdager!

Ukens antrekk:

Håper uken har startet bra for din del. Jeg har startet uken med en fridag som har vært en myk start. Nå venter kveldshygge med mannen ♥

Beate

Blogglistenhits

 

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.